Прочитај ми чланак

Анонимуси „напали” Ивицу Дачића и Млађана Динкића

0

Београд — Хакерска група Анонимуси оставила је поруку за нову Владу Србије критикујући нове а старе министре, пре свега Ивицу Дачића и Млађана Динкића.

Анонимуси су оборили сајт еизбори који је пратио дешавања у предизборној кампањи и том приликом оставили поруку у којој наводе да се ни са новом владом ништа неће променити јер„исти људи (лопови) остају на својим министарским позицијама“.

„Жарко Обрадовић, човек који предаје на приватном универзитету, за време свог мандата успео да уназади цео јавни образовни систем и доведе га на руб егзистенције, а ипак остаје министар. Милутин Мркоњић није испунио ниједан рок који је обећао, а остаје министар. Ивица Дачић ће бити премијер и министар унутрашњих послова. Како један човек може да стигне да обавља тако одговорне функције? Да ли то значи и да ће примати и две плате; или једино  на тај начин може себе да заштити од афере Коферче” , наводи се у поруци Анонимуса.

На обореном сајуту су написали и:

„Да ли стварно не може да се стане у крају људима као што је Млађан Динкић, па ћему се дати нови мандат и дозволити да настави упропаштавање и крађу ове државе? Зашто странке које су једва прешле цензус кроје политичку капу Србије. То није воља грађана Србије. Зауставите сами циркус који играте пред очима јавности или очекујте реакцију“.

Уз поруку „Ми смо Анонимни. Ми смо легија. Ми не опраштамо. Ми не заборављамо. Очекујте нас” најављују још својих акција.