Прочитај ми чланак

Еколошки покрет Новог Сада: Ko je продао небо над Србијом?

0

Редакцији Србин.инфо стигло је Саопштење Еколошког покрета Новог Сада у којем се упозорава на велике опасности којима су изложени грађани Србије.

 

„Поводом полемике у Народној скупштини о томе коме су ишли приходи од продаје права прелета преко територије Србије, напоменуо бих да би право питање било, које би се морало поставити, јесте, ко је продао грађане Србије да се над њима врше експерименти уживо запрашивањем опасним хемијским једињењима и металним оксидима?
То је недвосмислено признао саветник за науку председника САД Џон Холрен када је 15. новембра 2011. године на конференцији за новинаре изјавио да САД то раде човечанству већ 16 година и то данас није више никаква тајна.Да ли је неколико стотина милиона евра довољна надокнада Србији за сушу која је нанела штету пољопривреди од најмање две милијарде долара, што је директна последица запрашивања металним оксидима и другим хемијским једињењима које се врши из авиона највеће терористичке организације на свету?
Да ли су животи и здравље грађана Србије урачунати у цену од неколико стотина милиона евра, колико наводно добија Агенција за контролу летења?
Да ли су несносне врућине којима су изложени грађани Србије услед загрејавања из авиона избачених металних оксида електромагнетним таласима ХААРП система, урачунате у цену од неколико стотина милиона евра?
Да ли је за наведену цену урачуната и незаконита дозвола тим злочинцима, од стране бившег режима, да могу да поставе ХААРП систем у Бељини код Барајева, педесетак километара од Београда да угрозе животе два милиона Београђана?
Да ли се из тих средстава, добијених за дозволу вршења експеримената уживо над становницима Србије, плаћају и српски жандари који спречавају прилаз ХААРП станици у Бељини, или се они плаћају из буџета Србије?Наведена питања грађани морају поставити, да се не би десило да се само промени кључар трезора, а да се наплата издаје народа и државе, уз продају грађана као лабораторијских кунића, настави и даље, само некој новој интересној групи.
На овај текст ће се опет јавити неки плаћени и дежурни скривачи, по живот и опстанак, битних информација, све док опет неки саветник америчког председника једном не изјави како у Србији ни последњи преживели Србин није веровао шта су им јавно радили.”
Никола Алексић, с. р.