Прочитај ми чланак

УЖАС: Власт продала институт Торлак Новартису – правиће се ДНК ГМО вакцина!

0

 gmo_tomato__451868_cut

(србијаданас.нет)

Сазнајемо: пре само неколико дана, наша држава донела је одлуку и то ће званично и бити објављено за пар дана да је ТОРЛАК – Институт за Вирусологију и Серуме, више није у рукама Србије.

Продат је приватној компанији, а та иста компанија је забранила производњу било које домаће вакцине као и серума! (Од сада је само дозвољен увоз из страних земаља). Такође су фармацеутској компанији „Галеника“ – забранили производњу пеницилина. (за сада из непознатих разлога).

Институт за вирусологију и серуме – Торлак, је званично продат компанији Новартис. Новартис је тражио 2012. године од Владе Србије и Министарства Здравља Србије, правно изузеће од могућих тужби, уколико ВАКЦИНЕ проузрокују штету на људима. Новартис је добио правну гаранцију, а народ остао сам да се бори за себе.

А да би ова вест била још гора, Торлак/Новартис већ 6 месеци заједно са Министарством Здравља Србије, ради на новом пројекту… ДНК ВАКЦИНЕ – ТРЕЋЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ТЈ. ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНЕ ВАКЦИНЕ.

С обзиром на то да је Торлак продат компанији Новартис, Фитофармација ГАЛЕНИКА из Србије, је добила забрану на производњу пеницилина.

И од 2013. године, можемо само да увозимо Пеницилин из страних земаља или да купујемо и потражујемо количине од Новартиса.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!