Прочитај ми чланак

ВУЧИЋЕВА СРБИЈА Бомба бачена у сред ноћи близу зграда, намењена дилерима?!

0

Жарко Г. (51), највероватније је случајно повређен када су, за сада непознати нападачи. бацили две ручне бомбе између зграда у Вишњичкој улици код броја 8 у београдском општини Палилула. Према незваничним информацијама нашег портала, мета напада био је комшија који живи у згради поред, за кога су комшије посведочиле да је дилер дроге.

Прва снажна експлозија одјекнула је ноћас око 2 сата, а након што су комшије изашле да виде шта се дешава, одјекнула је и друга.

foto:N.S

Како су за портал Нова.рс посведочили очевици, њихов комшија Жарко случајно је рањен када је изашао на терасу да види шта се дешава. Неколико минута касније, он је колима Хитне помоћи транспортован у Ургентни центар.

Комшије нерадо причају о овом догађају, плашећи се за своју безбедност, јер су, кажу они, дилери дроге у згради поред, и да су они највероватније и били мета напада.

“Буквално ме је и гаћа подигла експлозија. Нисам знао шта се дешава, али нисам се превише ни изненадио, јер се свашта овде ради, веруј ми. Нису сигурно ишли на такмичење из физике када им је неко у два сата ујутру бацио бомбе”, рекао нам је један од комшија.

Према незваничким сазнањима нашег портала из полиције, органима реда добро су познате особе које живе у згради поред, и наводно су, према првим информацијама, управо они били мета напада, јер се баве трговином дрогом. Наводно, сукоб између нападача и оних којима је бомба била намењена јесте то што су они наводно сарађивали са полицијом.

Из МУП-а су данас рекли да је полиција покренула истрагу о овом случају.