Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ОСЛОБОДИО ХОМОСЕКСУАЛЦЕ плаћања ПДВ?

0

,Редакција Србин.инфо добила је занимљиво писмо од свог читаоца, Горана Живковића у којем се износе тврдње да НВО организације, које раде на промовисању геј идеологије у Србији, су ослобођене ПДВ, односно да наводно чланови тих организација неконтролисано купују робу и услуге за личне потребе преко ових удружења. Ово писмо пренесимо у интегралном облику, без икаквог нашег додатка:

Сваки иоле обавештен грађанин ове земље зна, да у последњих двадесет година у Србији годишње нестане један град са 40000 становника, а сваке године 1000 првака је мање у школским клупама. На основу озбиљних демографских анализа, србски народ ће врло брзо да будемо мањина у својој земљи, а постоје и прогнозе да 2082. године неће бити србског првака у школи. Евроунијатски режим Александра Вучића дао је значајан допринос тим погубним тенденцијама, укидањем повраћаја ПДВ за храну и опрему за бебе, док је жене које хоће да буду мајке приморао да у трудноћи раде без обзира на услове, и притом зависе од воље власника фирме да ли ће их поново вратити на посао. Са крајњим циљем истребљења Срба,систематску уништавају породицу!  

Супруга и ја, који имамо петоро деце, најбољи смо пример злочина који чини евроунијатски режим према србској породици. Немамо право на дечији додатак, школа је све само не бесплатна, поред тога што имамо здраствено осигурање већину лекова и услуге лекара плаћамо, а храну, одећу и обућу да не  помињемо… И поред грчевите борбе за опстанак и искушења које као породица преживаљамо, јер је држава у отвореном рату против нас, као гром из ведрог неба погодила ме је вест од познанице која ради у великом маркету “Рода“ у Шапцу. На касу су јој дошли два мушкарца чудног изгледа и још чуднијег понашања, који су уместо да плате робу, рекли да они плаћају преко рачуна и да су ослобођени ПДВ. Радница, видно изненађена, упитала их  је на основу чега су ослобођени плаћања ПДВ. Са великим поносом, рекли су јој: “Ми смо невладина организација “Асоцијација дуга Шабац“, која се бави заштитом интереса ЛГБТ популације и због тога смо ослобођени плаћања ПДВ“. Не верујући ономе што чује, док јој је колегиница објашњавала да су наведени хомосексуалци у праву и како треба да поступи, радница се сетила моје супруге које има петоро деце, а нема никакве повластице у друштву, осим обавеза и притисака.

За србску децу, која већином живе у сиромаштву, оскудевајући у најелементарнијим стварима (храни, одећи, обући, топлој соби…), која умиру јер држава неће да им плати лечење (пример Дарије из Бање Ковиљаче), нема пара и нема правде, а за то време огромне паре се дају онима који мрзе ову државу и отворено раде против ње, а то су они који промовишу хомосексуализам. Све те такозване невладине организације, које се крију иза бриге о некаквим угроженим сексуалним, националним и животињским мањинама, а у ствари раде по налогу запада против интереса србског народа, финасира држава и то нашим парама из буџета, а сада су чак ослобођени и пореза.

У овој држави све је дозвољено, осим бити Србин нормалан и породичан човек. Када би се декларисао као Циганин или припадник неке друге националне мањине, или као хомосексуалац, био би награђен свим могућим привелигијама, као мало где у свету. Како ми то не пада ни на крај памети, јер сам Србин и верујем у Бога, зато ми предстоји борба као нашим часним прецима до краја евроунијатског режима, или мог краја.

 А, ти Србијо, док се понашаш као онај ко нема ни вере ни храбрости, и даље спавај смртним сном, док ти децу убијају, у робље те претварају и док нестајеш!  

“Учинимо што до нас стоји, остало ће дати Господ“

Дана 22.07/04.08.2017. Лета Господњег

Грешни раб Божији, Горан Живковић