Прочитај ми чланак

Владика Фотије дигао глас и против ковид диктатуре: Бијемо битку за слободу људи!

0

Након што је подржао народ у протесту против Рио Тинта и осталих загађивача, епископ зворничко-тузлански Фотије још једном је показао како један владика СПЦ увек треба да стане уз своје стадо.

Епископ је дигао глас и против ковид диктатуре и истакао да се тренутно у целом свету води борба за слободу човечанства!

И поред тога што се врх СПЦ није оглашавао по питању антиуставних и антиморалних ковид пропусница, као и Рио Тинта и осталих загађивача који буквално угрожавају голи живот у Србији, владика Фотије је исказао став о овим важним питањима, доказавши да је прави пастир Цркве Светог Саве.

 

„Знамо да у наше село, мој поток, моју речицу поред које сам одрастао, моју њиву на којој сам одрастао, ко ће да брани други – него ми, људи који живе на тим местима? Долазе велике компаније из читавога света са великим милијардама, парама могу да купе све. Људи који падају на паре, полакоме се и продају дедовину своју, своју земљу, дедовину, прадедовину, а те компаније ће уништити после све ту што дођу..То је таква технологија да уствари отопи све, загади и изворе и потоке и реке, читаву флору и фауну уништи. Јел’ вам то треба? Зато ми Срби треба да будемо непрестано будни, да знамо шта радимо и шта чинимо“, поручио је владика.

У видео прилозима погледајте и послушајте беседу владике о ковид диктатури.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!