Прочитај ми чланак

ВИДЕО Брутално пребијање у кинеској радњи: Девојка дошла да замени артикал…

0

На Инстаграм страници serbialive_beograd објављен је видео снимак на коме се види мушкарац који туче девојку у кинеској радњи. Поред видео снимка, објављене су и фотографије на којима се виде повреде на девојци које су јој том приликом нанете. Њој је у Ургентном центру стављена крагна, поломљени су јој зуби и има тешке телесне повреде.

Како је написано на Инстаграм страници сербиаливе_београд девојка је хтела да замени оштећени артикал који су јој у кинеској радњи продали. Продавци су били нељубазни, вређали су је и нису хтели ни да јој врате новац. Након тога су је три радника напала.


„Полиција је била на увиђају и добиће само новчане казне. Срамота, у каквој земљи живимо“, написано је испод објаве.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)


„Девојка је дошла да замени неко миље за сто у вредности од 300 динара и притом купила тада за 3000 динара неке ситнице ту код њих. Када је дошла на касу и завршила са куповином покушала је да замени производ на шта су они били нељубазни и опсовали је са пи*ка материна и она је бацила њима на касу то миље, кренула ка излазу и рекла им да ће узети једну јелкицу за ауто која је 100 динара као замену за миље, на шта је овај излетео из касе кренуо да је гура и даљу сцену сте видели на видеу. Притом, у току туче девојци је узета кеса и разбацате све те ствари које је купила“, објашњено је у објави на поменутој Инстаграм страници.

На завршетку снимка су још два радника скочила на девојку, међутим ово је све оно што је успело да буде снимљено.