Прочитај ми чланак

ВАКЦИНА? Откривено од чега је умрла млада Српкиња у Вићенци

0

Породица Тање Коматиновић (31), медицинске сестре из Прокупља која је јула пронађена мртва у свом дому у области Савијабона у Вићенци, открила је детаље смрти ове младе девојке. Наиме, породица ове девојке истиче да је реч о природној смрти.

Порталу Нова.рс јавио се пуномоћник породице Коматиновић, који истиче да Тања није извршила самоубиство, како су медији спекулисали.

Foto:gofundme.com

„На основу обдукционог налаза претходна смрт је проузрокована неутврђеним природним узроком, а што је наведено у здравственој потврди Службе судске медицине Регије Венето у Италији“, наводи се у мејлу који је достављен редакцији Нова.рс.

Подсетимо, тридесетједногодишња медицинска сестра српског порекла пронађена је мртва средином јула у свом дому у области Савијабона у Вићенци.

У медијима се најпре појавила информација да се сумња да је девојка извршила самоубиство, међутим, те наводе демантовао је обдукциони налаз.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!