УКРАДЕНА 8-месечна БЕБА у Панчеву из куће током ноћи док су родитељи спавали!

0

Полиција је после потраге пронашла бебу са просјакињом која је признала да се ушуњала у кућу и украла бебу.

Драма је почела око седам сати, када су Жељко З. (28) и Јасмина Н. (35) пријавили полицији нестанак њихове осмомесечне бебе. Жена је рекла да је бебу нахранила око 4 сати ујутру, након тога су супруг и њих две наставиле да спавају.

Жељко се пробуио у 7 сати и тада је приметио да бебе нема ни у кревецу и у кући!

Човек је одмах позвао полицију. У кући је обављен полицијски увиђај, а родитељи су прошли на полиграфском тестирању, где је утврђено да говоре истину и стварно не знају где им је дете и под којим околностима је нестало током ноћи.

У потрагу су укључене све расположиве снаге. Неколико сати касније у сарадњи са грађанима, конкретно са возачем аутобуса, на једној приградској линији, у близини куће где станују, пронађена је беба, жива и здрава у дечијим колицима. Поред колица, у којима је била беба, налазила се 12-годишња девојчица М.О. која се бави просјачењем.

Она је у неформалном разговору признала да се у 5 .30 сати ушуњала у кућу и украла бебу. Наводно, она је то урадила јер јој се сестра налази у хранитељској породици, а жели да има бебу. О свему су обавештени Центар за социјлани рад и надлежно ВЈТ у Панчеву.

Ипак, будући да родитељи који су спавали поред бебе нису ништа чули, а познато је да се мајке уз бебе буде и „на шум“, као и да успавана беба није пустила звук док су је странци извлачили из њеног кревеца, јасно је да дете од 12 година није могло то да изведе и да постоји разлог тог „чврстог сна“ и родитеља и бебе.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!