Прочитај ми чланак

УДБАШКИ ПОЛУСВЕТ Ухапшена Северина због породичног насиља

0

Загребачка полиција ухапсила је певачицу Северину Вучковић данас око подне у Загребу. Хапшење је уследило, како сазнаје Јутарњи лист, након што су од сплитских колега добили захтев за њено привођење за потребе криминалистичког истраживања.

Повод свему и расписивању потраге је, како наводи „Јутарњи.хр“, непримерена препирка од уторка у сплитском дому мајке познате певачице. Према пријави сестре Маријане, певачица се наводно окомила на њу и то пред њиховом мајком.

Било је то током ноћи, један сат после поноћи када се из стана орила бука. Њих две су се наводно, пријавила је Маријана полицији, жестоко рвале и шамарале, и то дословно по целом стану.

Расписана потрага

Певачица је на крају отишла на своју страну, а њена сестра у болницу одакле се, након указане лекарске помоћи због лакших повреда, обратила за помоћ полицији. Задобила је низ подлива на глави и леђима, а на телу су јој лекари уочили и посекотине. На основу пријаве, сплитска полиција је расписала потрагу за певачицом, а на темељу које је Северина с размаком од 12 сати од наводног инцидента у Сплиту, „скинута“ на загребачком аеродрому.

На путу до полицијскестанице по месту становања, како би дала исказ полицији и своје виђење инцидента због којег јој „прети“ пријава, обратила се за помоћ свом адвокату Мати Матићу, не улазећи у детаље због којих се нашла опет под лупом.

Адвокат Матић је за Јутарњи потврдио хапшење казавши тек да је Северина у међувремену пуштена и да ће поступак ићи редовним путем и да „нема потребе за свом том представом која за собом повлачи и друге ствари попут претреса дома као да је највећи криминалац у питању“.

Друга верзија приче

Извор близак певачици, пак, тврди да је Северинина сестра Маријана лажно пријавила Северину за наношење телесних повреда. У том стану у Сплиту у којем живи мајка са стрином, боравила је Северина те је изненада дошла Маријана која је, тврди извор Јутарњег, напала певачицу и нанела јој повреде. Северина је отишла, а Маријана је почела да лупа на врата станарима и запомаже и баца се по степеништу како би се самоповредила.

Упућени у проблематику кажу и да је Северинина сестра Маријана за коју нико не зна где је провела протеклих 7 година, пријавила Северину Центру за социјалну помоћ пре отприлике пола године да злоставља маму и онемогућава јој контакте с њом. Истовремено, пријавила је и своју кћи, Северинину нећаку Миу, да је злоставља телефоном. ЦСС је поступао по пријави и утврдио да је Маријана Поповић, чије боравиште није успела да утврди ни полиција, лажно пријавила ЦСС-у своју кћи и сестру. Северинин извор тврди и да је Маријана Поповић све ово радила у договору с Миланом Поповићем о чему наводно постоје писани докази у облику изјаве Милана Поповића дане у ЦСС-у.

Звезда за глумце другосрбијанце

Пре само неколико дана, Северина је била главна звезда на свадби глумца Бранислава Трифуновића.

Без обзира на то што и даље прима „масне хонораре“ од удба картела за наступе на разним догађајима у региону и што је рекламирају естрадне режимлије, њена популарност је опала, чак и у Хрватској.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!