Прочитај ми чланак

Ученика другог разреда претукла тројица трећака

0

У Основној школи "Вук Караџић" у Сремчици догодио се узнемирујући случај вршњачког насиље, када су три ученика трећег разреда претукла ђака другог разреда. Како је испричао један од родитеља, он је затекао уплаканог дечака, који је након тога открио шта се догодило!

Родитељ, који је одмах обавестио школу, је испричао како је открио вршњачко насиље. Након што је одвео своје дете у поменуту школу, затекао је у ходнику школе уплакано дете, пишу београдски медији.

Foto: Youtube

– Пришао сам му и питао га шта се десило. Дете се тресло од страха, једва је изустио шта је било. Рекао је плачући да су га три дечака претукла – прича један од родитеља који је видео дечака и одмах обавестио школу.

Како је он даље испричао, дечак је показао леђа, која су била црвена од удараца. Директорка школе је обавештена о инциденту, као и учитељица. Родитељ тврди да још увек нико није реаговао, као и да ђаци треба да се санкционишу.

Директорка школе Ана Бошковић је потврдила да се случај вршњачког насиља догодио. Она је открила и да се ради о ученицима који су супротне смене.

– Обавештена сам о свему што се десило поподне у школи. О инциденту је обавештена учитељица дечака другог разреда, а затим смо обавестили и другу учитељицу. Сви смо реаговали и разговарали са дечаком. Школа је урадила све по протоколу – објаснила је директорка школе.