Прочитај ми чланак

СТРАВИЧНО Девојчицу (8) отац држао заточену у стану, била изгладнела и запуштена

0

Девојчица (8) коју је отац У. П. (38) до пре три дана држао заточену у стану као роба била је у јако тешком стању када ју је пронашла полиција.

Како се сазнаје, дете је по доласку у болницу било дехидрирано, изгладнело и запуштено, да када су је видели дежурни доктори, сви су заплакали!

Према информацијама, бригу о девојчици је преузело Прихватилиште за децу, након што је примљена у болницу када ју је полиција затекла затворену у стану у којем је живела са оцем.

„Она је била у стану са оцем који јој је повремено давао храну. Девојчица је по доласку у болницу била јако лоше, дехидрирана, неухрањена. Када су јој доктори дали да једе изгледала је као да није ништа јела месецима. Да је остала у том стању још пет дана, питање је да ли би преживела“, каже извор упознат са случајем.

Девојчица је била премршава за свој узраст.

Подсетимо, језив случај злостављања детета откривен је када је Београђанка И. Л. пријавила у полицијској станици Палилула да ју је муж У. П. брутално тукао, као и да већ дуже време држи своју ћеркицу као роба.

Жена је имала видљиве повреде, а према првим информацијама, изјавила је да ју је невенчани супруг главом ударио у нос и да је тако задобила прелом.

„Она је испричала да ју је ударио главом у главу и да мисли да јој је сломио нос. Тада је испричала и да он држи ћеркицу од осам година годинама затворену у стану на Звездари. Ћеркицу је, како је навела И. Л., осумњичени добио у браку са другом женом“, каже извор.