Прочитај ми чланак

Српски софтвер и изборна превара у Америци

0

Као што сам предвидео у свом тексту уочи избора у САД, Доналд Трамп ће убедљиво победити у гласовима, али кључни догађаји ће бити после избора, јер ће дубока држава покушати да покраде изборе и сруши Трампа на улици.

ВИДИ: (СРЂАН НОГО: Избори у Америци и дан после).

И тачно се дешава наведени сценарио. Пред очима целокупне светске јавности покушана је изборна превара невиђених размера, а пред Америком се тек налазе улични немири. У поменутом тексту прецизно сам предвидео дешавања која ће задесити Америку:

СРЂАН НОГО

„Све са чиме се суочава Америка, Срби су први прошли деведесетих, и то два пута. Јако добро познајемо методе Сороша, и жртва смо те глобалне злочиначке мреже преко 30 година. Амерички народ би морао да погледа наше искуство, јер му прети велика опасност. План је јасан. Покушаће да покраду изборе, ако то не успе, ићи ће на рушење на улици. Уколико ни то не буде успело и не буду могли да поставе власт коју желе, ићи ће на цепање Сједињених Америчких држава и неке федералне државе ће прогласити независност од САД. Американцима ће требати пуно храбрости, мудрости и поверења у Трампа и у себе, иначе их чека судбина Срба из деведесетих.

Инструктори КАНВАСА вршили су обуку активиста ових терористичких организација, и организују и координирају акције у САД, а све са циљем изазивања нереда и преврата ради рушења легално и легитимно изабране власти. Метод је увек исти. Обавезно се учествује на изборима, изборни резултати се не признају, актуелна власт која је победила на изборима се проглашава диктаторском, и иде се на њено рушење на улици. Сви догађаји у САД од смрти Џорџа Флојда, до данас су управо припрема за догађаје после избора. Већ сада је јасно да ће Трамп убедљиво победити на гласању, али циљ дубоке државе и нису избори, већ рушење на улици. И добро су се спремили за то и читава операција траје већ пар месеци. Дубока држава је била изненађена те 2016. победом Трампа, и нису имали времена да организују рушење на улици, али сада су спремни. Te 2016. украли су 11 милиона гласова, али се испоставило да то није било довољно. За ове изборе спремили су се да украду много више, преко 30 милиона лажних личних карата које су произведене највише у Кини, а остатак у балканским држама. Доказе о томе и прецизне локације ћу изнети неком другом приликом.“

И заиста смо сведоци невероватне изборне крађе. Доналд Трамп је убедљиво водио у свим такозваним клизним државама, да би онда уследили несвакидашњи догађаји у историји избора. Бројања гласова су прекидана, а по поновном наставку сутрадан, појављивале су се стотине хиљада нових гласова, наводно пристиглих поштом, и сви су имали заокруженог кандидата демократа Џоа Бајдена, који  мистериозно преузима вођство у низу држава: Висконстну, Мичигену, Џорџији, Пенсилванији,.. и медији га проглашавају победником избора.

Трамп и његов изборни штаб су одмах указали на неправилности и нелогичности, а почели су да испливавају и докази о масовним преварама приликом изборног процеса.

КАКО ИЗГЛЕДА ИЗБОРНА ПРЕВАРА – КРАЂА ГЛАСОВА ПУТЕМ СОФТВЕРА

Званичници у Мичигену су признали да је грешком уписано 6000 Трампових гласова Бајдену, због „софтверске грешке“. Исти софтвер је повезан и са „грешкама“ у Џорџији.

Фирма која је радила гласачке уређаје који су у Мичигену „грешком“ уписали Трампове гласове Бајдену је компанија Dominion Voting Systems (DVS). Компанија је основана у Торонту и тамо има седиште, а седиште за САД је у Денверу, савезна држава Колорадо. Компанија је под сумњом да прикрива стварне власнике. Њихове гласачке машине се користе у 33 федералне државе САД и једна трећина Американаца гласа на њима. Од 2019. године машине Доминиона уведене су и у федералној држави Џорџији, те се на машинама ове компаније гласа у свим такозваним клизним државама које одређују избор председника САД. У свим овим државама десиле су се бројне неправилности током бројања гласова.

Компанија сама врши интерни развој софтвера за своје купце у САД, Канади и, што је посебно занимљиво за нас, Србији. Иначе, компанија је и раније била суочена са оптужбама о изборним нерегуларностима. Једна од већих контроверзи везаних за Доминион је крађа пописних података у Индији.

За америчке изборе нарочито је значајан следећи пример Доминион је 2009. године ушао у уговор са Смарматиком, за изборе на Филипинима 2010. и превремене изборе 2013. године. После избора су уследиле тужбе због навода о пропустима и преварама. Независни преглед изворних кодова који се користе у машинама открио је бројне проблеме и оспорени су квалитет и безбедност софтвера. Председавајући Смартматика је лорд Марк Малок Браун, члан британског Дома лордова и некадашњи потпредседник Светске банке (1994-1999), заменик генералног секретара УН (2006), министар у влади Велике Британије (2007-2009).

Но, оно што је најзанимљивије у вези са Малоком јесте да је он један од важнијих функционера Сорошеве мреже. Њихова сарадња датира још од рата у бившој југословенској републици Босни и Херцеговини 1993-1994. године. Малок је био потпредседник најважнијих Сорошевих организација, Квантум фонда и Фондације отвореног друштва, а сада је члан Глобалног одбора. Један је од најзаслужнијих за оснивање по злу чувене Међународне кризне групе,  члан је извршног одбора и копредседник управног одбора. Захваљући Сорошу, машине Доминиона се од 2014. користе и на изборима за Европски парламент. Сервери Доминиона, где се чувају сви подаци, налазе се у Франкфурту, где је и седиште Европске централне банке.

Доминион дели канцеларијски простор на истом спрату у Торонту са Тајд Фондацијом, повезаном са Џорџом Сорошем.(ПОГЛЕДАЈ: Dominion Voting Systems Shares Floor Space With Soros Group, Partnered With Soros’ Friendgroup-partnered-with-soros-friend)

Dominion Voting Systems поред везе са Сорошем има бројне везе са Демократском странком у САД. Компанија је унајмила лобистичку фирму Brownstein Hyatt Farber Schreck LLP, у којој је један од директора Надаем Елшами, бивши шеф особља Ненси Пелоси, спикера Конгреса и лидера демократа у представничком телу. Елшами се званично води као лобиста Доминиона.

Са изборним софтвером повезан је још један утицајни демократа. Ричард Блум, супруг утицајне сенаторке из Калифорније, Дајане Фајнштајн, која је на тој функцији још од 1992. године. Према наводима адвокатице Синди Пауел, Блум има већински удео у фирми чији су се гласачки софтвери користили на изборима. У покушају мејнстрим медија да негирају те наводе, истичу се тврдње да је Блум само инвестирао у компанију Авид, која се бави графичким и видео софтвером. Међутим, и то је интересантан податак, јер Авид је произвео софтвере који су коришћени на изборима у САД, укључујући и савезну државу Мичиген. Авид сам рекламира свој изборни софтвер под називом LeaderPlus Election Menagment system, а Блум је био један од инвеститора.

ПОГЛЕДАЈТЕ ПДФ ДОКУМЕНТ (Повезаност Блума и Авида) –  Blum i Avid

Иначе, Блум има уносне финансијске послове са Кином, везе са Комунистичком партијом Кине, што се и одразило на ставове и гласање његове супруге у Сенату, а повезивани су и са трговином људским органима. Како раде видео софтвери за изборе најбоље се види у прилозима америчких мејнстрим медија који користе ове видео апликације за изборе. Погледајте како се приликом уношења нових резултата пребројаних гласова, број гласова Трампа смањује на снимку. Не проценат, него број гласова! Овај снимак се цензурише и уклања са јутјуба и друштвених мрежа.    

Са фирмом Dominion Voting System је повезана и Фондација Клинтон. Компанија је 2014. донирала новац Клинтон фондацији за пројекат Делијан. На изборима унутар Демократске странке за председничког кандидата 2016. године, гласало се на машинама Доминиона. Појавиле су се озбиљне оптужбе међу демократама да је гласање намештено за Хилари Клинтон.

Специфичност америчких избора је да укупно 20% хардверских и софтверских компоненти за машине свих прозвођача које се користе  на изборима у САД долази из Кине.

Оно што је за нас посебно занимљиво је да је софтвер за гласачке машине  писан у СРБИЈИ, што је потврдио и заступник представништва Dominion Voting Systems у Србији Бојан Ђорђевић.

Поменути Бојан Ђорђевић, иако има профил на Твитеру, није активан у објавама, али је интезивно пратио писања о америчким изборима, као и  мој Твитер налог. Тако је одмах по објављивању моје информације да је софтвер писан у Србији, у представништву Доминиона, чији је он заступник, из страха реаговао.

Прво ме је блокирао, па одблокирао, те покушао да демантује да има везе са поменутим софтвером, тврдећи да је пре две године напустио Доминион и одселио се за Минхен. Али ту његову причу демантује увид у Агенцију за привредне регистре, где се он и даље води као законски заступник и одговорно лице представништа стране компаније Dominion Voting Systems у Србији. После тога, уплашени Бојан Ђоревић је обрисао своје твитове и закључао свој Твитер налог.

Наравно, имаће прилику да пред америчким истражним и судским органима изнесе своју одбрану, ако буде имао среће да до тога дође, јер његови послодавци имају интерес да га елиминишу као незгодног сведока и слабу карику. Управо је његово признање на Твитеру да је софтвер писан у Србији, било основ да се покрене итрага, јер према званичним документима у САД пријављено је другачије.

Потпредседник и један од акционара компаније Dominion Voting Systems, Горан Обрадовић,  за српске медије коментарисао је рад ове компаније пред америчке изборе 2016. године, хвалећи рад српских ИТ стручњака у тексту под називом „Српска памет броји гласове за Хилари и Трампа“.

(ВИДИ: Б92: Српска памет броји гласове за Хилари и Трампа).

На нашу велику жалост, српски ИТ стручњаци који раде у име и за рачун глобалиста, заиста су на изборима 2020. године бројали гласове независно од  изборне вољи Американаца. Ово није једини случај мешања из Србије у амерички изборни процес, што је логично јер је Србија 20 година колонија Сороша и глобалиста, као и цео Балкан, и овде они имају најјаче упориште.  

Према твдњи једног од креатора овог програма за бројање гласова, софтвери су програмирани тако да користе децималне бројеве приликом бројања гласова, као и да омогуће приступ, управљање и манипулацију овим подацима на даљину.

Од 2005. године Доминион има представништво у Београду, и део је спровођења глобалистичке агенде. Какав су софтвер написали „стручњаци“ из београдске канцеларије Доминиона показује и „грешка“ откривена у округу Антрим, у северном Мичигену. Тај округ је традиционално републикански, од претходних 34 избора на 32 су победили републиканци, а Трамп је 2016. тамо победио са 62% гласова. На овим изборима као победник је изашао Бајден, а онда је првом контролом откривена „софтверска грешка“ којом је 6000 Трампових гласова припало Бајдену, и после исправке победник у том округу је био Трамп. Опрема Dominion Voting Sistem се користи у 69 од 83 округа у Мичигену. Да није у питању никаква грешка, показује и податак да су се машине у другом округу федералне државе Мичиген, округу Вејн конектовале на интернет у периоду бројања гласова,  3. новемра у 23 часа, на ИП адресу из Србије, и хиљаде Трампових гласова је из Србије пребачено Бајдену.

Пример Мичигена показује да је алгоритам софтвера у старту био подешен да одбија део Трампових гласова у односу на број Републиканаца у датим окрузима. Тако се долази до нелогичности да се подршка Трампу смањивала у републикански доминантним окрузима.

Програм је у старту намештен да на 3 гласа за Трампа сам дода 1 глас Бајдену. У софтвер је у старту унето доста грешака и малвера, а додатно се манипулисало преко интернета, и то са ИП адресе у Београду.

Екстерна мрежа Доминиона је конфигурисана на српску ИП адресу. Интернет мрежа коју користи та ИП адреса је СББ. Локација ИП адресе је у Београду, улица Булевар Зорана Ђинђића 8. У тој згради је седиште више фирми – Опортунити банке, интернет провајдера ЕУНЕТ, али и седиште СББ, лидера у кабловској и интернет мрежи у Србији. СББ је у власништву америчког Фонда ККР, на чијем челу је генерал Дејвид Петреус, бивши шеф ЦИА и Џорџ Сорош. Петреус почиње да ради за Сороша још од 2000. када је био стациониран у оквиру снага ИФОР у Босни и Херцеговини. Био је и директор његове организације Move.on, а на челу ЦИА налазио се од 2008. до 2010. године у време председничког мандата Барака Обаме. У власништву СББ налазе се и телевизије Н1 која је експозитура Си – Ен – Ена на Балкану и телевизија Нова С.

Такође, откупио је лиценцу и за Телевизију Њузмакс Адриа. Иако је ова телевизија у Америци наклоњена председнику Трампу, у Србији је на линији осталих Сорошевих медија, а њен главни уредник Слободан Георгијев је један од најактивнијих присталица Бајдена на Твитеру. Мањински партнер у СББ је Драган Шолак, који руководи радом СББ на терену, и његов пословни партнер Драган Ђилас, опозициони политичар и бивши градоначелник Београда. Председник Србије Алексанар Вучић, председница Владе Ана Брнабић, Драган Ђилас су директно упетљани у изборе у САД. Њихов партнер је један од највећих српских тајкуна, Ненад Ковач, звани Неша Роминг. Он контролише целокупну ИТ индустрију у Србији, и директно је повезан са кинеским компанијама Хуавеји, ЗТЕ, корејанским Самсунгом. Против њега амерички истражни органи воде више истрага, између осталог и због прања новца УСАИД –а, финансирања тероризма у САД, кршења санкција Ирану и превара путем криптовалута. Сада ће доћи и под удар због мешања у изборни процес у САД.

Тек ће истрага показати размере крађе извршене путем овог софтвера. За сада (текст писан 11. новембра) је утврђено да се ради о 3.889.947 гласова само у 8 савезних држава. Део ових гласова је са Трампа пребачен Бајдену, а део је просто обрисан.

Иначе, софтвер и машине Доминиона су три пута одбијани у Тексасу, где су две државне комисије откриле да систем има велике хардверске и софтверске безбедоносне проблеме.

Последња вест која се појавила током писања текста је најава адвоката Рудија Ђулијанија, члана Трамповог тима, да ће у јавност изаћи инсајдер из Доминиона и описати изборну превару. Он је већ дао изјаву, и спреман је да сведочи.

КАКО И ЗАШТО СЕ СРБИЈА УМЕШАЛА У АМЕРИЧКЕ ИЗБОРЕ

Глобалисти и демократе, свесни да су ухваћени у крађи и да ће се отворити истрага, већ су почели процес санирања штете и ограђивања од  Доминиона. Они јако добро знају шта то значи и која је санкција за покушај државног удара и издају у САД. Знају да ће војска САД бити укључена у хапшења, да ће многи завршити на електричној столици. Зато су већ наручили текстове којима перу своју умешаност, и који негирају везу између Сороша, Ненси Пелоси, Клинтонових и сенаторке Дајан Фајнстин, као и поменуте компаније.

(ВИДИPosts falsify ties between election tech firm and Democrats)

Не негирају да се десила крађа, да је софтвер прекрајао изборне резултате, само негирају повезаност са Dominion Voting Systems. Пошто ће неко морати да одговара, они се труде да себе извуку, а најпогоднија ће бити најслабија карика – Србија. Софтвер направљен у Србији, инжињери софтвера су Срби, ИП адреса са којом су гласачке машине успостављале везу и која је мењала резултат је у Србији. Директно страно мешање у изборе у САД, и последице за Србију не могу изостати. Наша власт, и сви медији и политичари се труде да игноришу проблем. Зато ниједан медиј у Србији није ни реч објавио о проблему са бројањем гласова и софтверу из Србије, што је јако чудно. Ниједан политичар осим мене не помиње ову озбиљну аферу за нашу државу. Иако се на друштвеним мрежама доста пише о овоме.

Како је могуће да то није тема?

Измишљаће свакаве глупости, производиће наметнуте афере попут случаја са Ацом Лукасом, или намештене представе са интервијуом судије Александра Степановића, председника Вишег суда у Београду, само да замајавају јавност да се не говори о умешаности Србије у изборну превару у САД. Софтвер из Србије и највећа превара у историји избора у свету   није тема за наше медије и политичаре. Само ово је толико велика афера, да би Александар Вучић и Ана Брнабић и једно 20 000 њихових људи требало да се обесе на Теразијама, једино би то одвукло пажњу јавности у Србији. И тако ће нас сви они замајавати, и бавити се глупостима, чак и у моменту када амерички маринци слете у Србију и крену да хапсе и пуцају у својим акцијама. То нам никако не треба, јер ћемо онда бити директна колонија.

Дигитализација коју нам гура председница Владе Ана Брнабић ће нас вратити у камено доба. Дигитализација је Сорошева агенда, и у његовом интересу, уосталом он је и довео Ану Брнабић на ову функцију. Због њих ћемо доћи под удар Америке, и то администрације пријатељски настројене, са којом смо могли наћи заједнички интерес и исправити неправде нанете српском народу последње три деценије.

Јасно је да и сви у власти, и сви у опозицији, као и сви медији, раде заједно и да се њима управља из истог центра. Зато је Вучић опуштен када каже добро ћемо сарађивати са Бајденом, јер зна шта је радио и да му је помогао да покраде изборе. Уопште ни не помишља да би ситуација могла да се окрене, и да Трамп победи, што ће се десити. Истовремено, главни лидери опозиције, исто упетљани у ову аферу, потказују Вучића и Ану Брнабић Сорошу и Бајдену, говорећи да је он издао и откуцао целу операцију пре избора. Глобалисти иначе озбиљно сумњају да је Вучић тај који их је издао, и откуцао целу причу.

Најгоре од свега је да се злоупотребљава Србија да подржава лошу страну, и на штету војих интереса. Трамп се бори против наших исконских непријатеља, оних који су нас убијали, протеривали из домова, пљачкали, уништавали, окупрали. Трамп је добра и исправна страна, бори се против зла, за исте оне вредности за које се и ми боримо. Преко 80% Срба га зато и подржава. Против њега су само отуђени либерали који презиру свој народ, уништавају своју државу и директно су везани за Сорошеве финансије. Неспорно да се власт, политичка и привредна елита у Србији већ 4 године меша у политичке прилике у САД, укључујући и ове изборе. Они то раде у име и за рачун својих господара, Сороша и осталих глобалиста. Србија је њихова колонија, и српски народ је жртва тих људи. Не желимо да се на наш народ и државу навуче лоша репутација и озбиљне последице, ми желимо да се сви одговорни казне, и да се коначно ослободимо из канџи Сороша, Клинтона, Бајдена, и осталих белосветских криминалаца.

Морамо јасно обелоданити све доказе о криминалним везама и подаништву наших владајућих политичара и Сороша, Клинтона, Бајдена, и осталих глобалистичких битанги, да се зна да смо ми окупирани и да они постављају власт у Србији. Довољно је навести два примера, садашње и бивше власти, који показују каквве слуге и издајници су српски политичари, и да су заједно у криминалу са глобалистима којима служе.

Александар Вучић је почетком марта био у Вашингтону на састанку са Робертом О Брајаном, саветником за безбедност председника САД. На том састанку Вучић је питао О Брајана да ургира за подршку код Трампа да подржи Вучића да у Србији насели 1,2 милиона миграната, махом бораца Исламске државе. То је Вучић договорио са Сорошем, који стоји иза мигрантског таласа, и за сваког мигранта ког прими добија 25 хиљада евра. О Брајан је био у шоку. Прво није могао да верује да постоји лудак који је спреман да прими терористе и уништи своју државу, а друго да од њега тражи да пита Трампа за подршку таквом плану, знајући да је Трамп исконски непријатељ Сороша и противник миграната и Исламске државе. Мислећи да га Вучић намешта питао га је да ли је са неким причао о томе, и Вучић, потцењујући саговорника, слагао је да је причао са Гренелем и Кушнером. О Брајан је одмах позвао ову двојицу у Белу кућу, и наравно Вучић ухваћен у лажи почиње да врда и увлачи Хашима Тачија у причу. Како је и овај био у Вашингтону, и он је одмах доведен у Белу кућу, и њих двојица су морали да признају шта су радили са Сорошем. Још више о Вучићу може да каже Гренел, који се запањио када му је Вучић у лице рекао да се не обазире на оно што он говори српским медијима јер мора да лаже народ. Као посредник у преговорима Београда и Приштине уверио се колико се Вучић труди да Косову да независност, јер га је зато Сорош довео на власт.

Други пример тиче се бивше власти, а садашње опозиције. О Брајан је крајем марта имао састанак и са бившим председником Србије Борисом Тадићем. Тема је била ирачки дуг, односно потраживања која су фирме из бивше Југославије имале према Ираку. Сви послови су уговарани преко београдског СДПР –а, и ова фирма је потраживала 3 милијарде долара од Ирака. Ирак је био окупиран од стране војске САД. Борис Тадић је уступио потраживање од 3 милијарде долара фирми сина председничког кандидата демократе Џоа Бајдена за 280 милиона долара, а заузврат је добио подршку да влада Србијом. Ево какав олош глобалисти доводе на власт у Србији.

Као држава сносићемо озбиљне последице, које ће погодити сваког од нас, и сваки Србин широм света трпеће због мале групе издајника и корумпираних идиота. Дигитализација, Сорошев пројекат који нам гура Ана Брнабић ће нас вратити у камено доба.

Зато морамо да дигнемо глас, оградимо се од тих људи, који немају ништа заједничко са српским народом, осим што су биолошки Срби. Напротив, они све чине да сатру сопствени народ. Зато је значајно што хиљаде људи диже свој глас и бори се на друштвеним мрежама. Српски народ је са својим савезницима био на правој страни и изашао је као победник у оба светска рата, и Првом и Другом, и у овом Трећем, који се води на други начин, Срби су на правој страни и такође ћемо бити победници. Морамо што пре да се побунимо и срушимо наметнути нам систем и политичаре који служе заједничком непријатељу.

ПРЕВАРА ПУТЕМ ГЛАСАЊА ПОШТОМ

Размере крађе на изборима превазилазе само овај начин преко софтвера у машинама за бројање гласачких листића. Употребљен је читав асортиман крађе. Наравно да овај текст може да наведе тек делић укупне крађе и пар примера који доказују ову огромну и сложену превару. Велика превара је била гласање путем поште и то је и дозвољено да би се покрали милиони гласова. Дубока држава је крала, али су знали да ће им требати баш много гласова да покраду. На претходним изборима 2016. године Хилари Клинтон је украла 11 милиона гласова али јој то није било довољно за победу. Ове године су знали да ће им требати три пута више гласова да покраду. Зато су сачекали да виде колико гласова има Трамп, да знају колико још треба да убаце за Бајдена. Након окончаних избора у бројним државама, од тога у свим клизним, прекидано је бројање гласова, и настављано сутрадан, што је пракса незабележена у историји избора у САД, а вероватно и у читавом свету. Чак је и гласачки материјал ношен кући од стране чланова бирачких одбора. У појединим држава, попут Пенсилваније и Северне Каролине, примали су се гласачки листићи и након одржавања избора, што је супротно америчком законодавству.

Како је намештање путем поште изгледало најбоље показују следећи примери из Висконсина, Мичигена и Пенсилваније. Трамп је убедљиво водио у све три државе, а онда се десио обрт. Јутро после избора пронађено је око 130 000 гласова из Милвокија у Висконсину, и око 140 000 гласова из Детроита у Мичигену, пристиглих наводно поштом, и неким чудом сви до једног су били за Бајдена. То је наравно немогуће.

Такође, два и по милиона гласова путем поште, пристиглих углавном после изборног дана, регистровано је у Пенсилванији. Сразмера је била 3 према 1 у корист Бајдена и захваљујући томе, Бајден је престигао Трампову предност од 750 000 гласова. Бивши демократски гувернер Илиноиса Род Благојевић сведочио је гостујући на телевизији Њузмакс да су демократе крале гласове годинама у великим градовима где су на власти.

ВИДИ: (Rod Blagojevich to Newsmax TV: Election Fraud Is a ‘Time-Honored Tradition’ in Dem Cities)

Јасно је и зашто смо гледали и оне трагикомичне сцене из Детроита и Филаделфије, где бирачки одбори онемогућавају приступ члановима Трамповог тима који желе да присуствују бројању гласова, чиме су се директно оглушили о налог суда. Чак су у Детроиту покривали стакла заштитом, да се споља не види шта се ради унутар места за бројање гласова.

Сада је кристално јасно да је пандемија Корона вируса направљена искључиво због избора у Америци. Читав свет је прошао кроз наметнути хаос, само са циљем да се спречи извесна победа Трампа на изборима у САД. Пошто дубока држава није успела да га смени импичментом, прешло се на план рушења са Короном. После Светског економског форума у Давосу, кренула је глобална хистерија и масовно затварање држава. Читава та пропаганда имала је два циља: да доведе до пада економије и запослености у САД, јер је Трамп постигао историјски раст америчке економије и довео до најмање незапослености у историји. Због Короне је незапосленост скочила с 5 милиона на 45 милиона у САД. Опет је Трамп успео да у трећем кварталу године доведе до историјског раста од 33% и да драстично обори незапосленост. Други разлог за Корону је било управо увођење гласања путем поште, које ће омогућити изборне манипулације гигантских размера. Коцкице се слажу и добија се јасна слика са доказима. Вирус је пуштен из Сорошеве лабараторије WuXi App Tec, на адреси 666 Goaxin Road East Lake High – tech Development Zone у граду Вухан, што сам први у свету објавио још у марту.

Трамп је знао за праве разлоге пандемије Короне, и зато је и објавио десетине твитова противећи се гласању путем поште, упозоравајући да се спрема избирна превара.

Поред гласања путем поште и софтвера има још много неправилности. На интернету смо видели слике чланова бирачких одбора у Пенсилванији, како броје гласове носећи качкете Џоа Бајдена (СЛИКА), како на лицу места заокружују Бајдена (видео), или пак цепају и уклањају гласачке листиће за Трампа. Бројни гласачки листићи нису уручени, па је тако само у једном случају ухапшен службеник поште на граници са Канадом, и у гепеку му је пронађено 800 неуручених гласачких листића, а појављују се и бројни инсајдери из поште. Или случајеви десетина хиљада гласова избачених широм САД.

Откривено је да недостаје и преко 9000 гласачких листића војних лица стационираних у Џорџији. Трампов правни тим прикупио је податке и изјаве хиљада Американаца који су гласали за њега, а увидом је установљено да су ти гласови поништени или су нестали. Појавили су се и многи инсајдери, који су спремни да сведоче о системским изборним преварама. Само у Мичигену већ сада има 134 чица која су потписала изјаву да ће на суду сведочити о изборним махинацијама.

Наравно, пронађени су и примери да су бројна преминула лица гласала, тако према јавно изнетим подацима, само у Пенсилванији утврђено да је 29500 лица која су преминула гласало на изборима. У помињаном округу Вејн у Мигичену, 14000 преминулих је гласало на изборима, а у Џорџији је идентификовано 27000 људи старијих од 90 година који су гласали, и 1000 људи старијих од 100 година, и 528 људи старијих од 105 година. То је тек делић наравно.

Гласачки листићи су стизали и за кућне љубимце који су чиповани и имају број социјалног, давана су документа мигрантима без држављанства, а бројне особе су гласале више пута. То је нарочито било у клизним државама, на пример Аризони и Невади, где су се фиктивно пријављивали и гласали бирачи највише из Калифорније, који су наравно гласали и у матичној држави. О размерама злоупотреба сведочи и  професор Вишеслав Симић, Србин и држављанин САД, сада настањен у Мексику, који је на Јутјубу говорио да су њега позивали и тражили му гласачки листић да гласају за Бајдена.

Изборне махинације јако добро показује и поглед на проценте излазности и бирачки списак. Тако је у Висконсину забелешена рекордна излазност на изборима. У тој држави је било 3.129.000 бирача. На овим изборима је гласало 3.283.532 бирача! Званичници тај податак правдају чињеницом да су 1. новембра објавили нови бирачки списак са новоуписаних преко пола милиона бирача, те он сада износи 3.684.726 бирача. И са тим увећаним бирачким списком проценат изашлих је невероватних 89%. Када се погледа излазност ранијих избора, у Висконсину се кретала од 64% до максималних 70%. Није ни чудо да је била потребна толика крађа у Висконсину, у коме је Трамп победио 2016. године, а ове године добио преко 200 000 гласова више него на претходним изборима. На све ово треба додати још једно „чудо“, а то је да је 49000 бирача гласало за републиканског кандидата за Конгрес, али није за Трампа, 64000 је гласало за Бајдена али није за кандидата демократа за Конгрес, а 14952 бирача су само гласали за председника а не и за Конгрес.

Слично је и у Невади, у којој се још броје гласови, где наводно Бајден води, а Трамп је добио преко 105 000 гласова више него на претходним изборима. У највећем округу у Невади, Кларк округу, у коме је 2/3 регистрованих бирача излазност је невероватних 102,7%.  Невада има иначе за ове изборе регистрованих 1.601.889 бирача. У 353 округа у САД је регистровано скоро 2 милиона више гласача него што има регистрованих бирача. Дубока држава се озбиљно спремила за изборну превару, што доказује и да је штампано преко 30  милиона америчких идентификационих докумената у иностранству, највише у Кини, а остатак на Балкану, што је податак о коме сам писао пре избора.

(ВИДИ: СРЂАН НОГО: Избори у Америци и дан после (Поверљиви списи)

Трамп је био убедљив и у осталим клизним државама, добијајући знатно више него 2016. године, али му то наводно ове године није било довољно да задржи победу. Укупно је Трамп освојио преко 9 милиона гласова више него на прошлим изборима (не рачунајући да му је значајан број украден, чиме је овај резултат још импресивнији), и постао је председник са највише освоених гласова у историји. У односу на 2016. годину за њега су гласали и латиноамериканци, повећао је број гласова међу популацијом Афроамериканаца и међу женама. Републиканци су задржали већину у Сенату и освојили још 16 места у Конгресу. Јасно је да је резултат Бајдена огромна изборна крађа и већ сада су испливали озбиљни докази за то. Поред федералних држава које се помињу за сада, постоје и докази да је Трамп победио у још неким државама, и да се тамо десила изборна крађа, попут Вирџиније, Минесоте, Калифорније… Укупан број стварно освојених гласова тешко је израчунати. Зато Руди Ђулијани и наводи у твиту да је то можда и 80 или 90 милиона. Заиста величанствено.

Колико је убедљива победа Доналда Трампа, поред историјског броја освојених гласова и историјске разлике од преко 30 милиона гласова у своју корист, илуструје још један податак. Корисници социјалне помоћи у великом броју градова и округа у Америци су уцењивани да изађу на изборе, а милионима бескућника је даван новац и документа да гласају за Бајдена.  Када се на то дода да је имао све мејнстрим медије против себе, да је цензурисан на друштвеним мрежама, да су мењани алгоритми на Јутјубу и Фејсбуку тако да се смањи домет политичких објава, да је онемогућавано да докази о криминалним радњама противкандидата доспеју у јавност, његова убедљива победа још више изгледа импресивно.

Када се све ово прочита, јасно је зашто се демократе боре да онемогуће поновно ручно бројање, контролу софтвера, и прегледање бирачких спискова. Изборни штаб Трампа се бори за уставност и законитост. Они траже да се преброји сваки законит глас, а то значи сваки глас од живог лица, а не гласови мртвих, или пак животиња, затим од лица које је држављанин САД и има бирачко право, а не илегалних миграната, да је само једном гласао, а не више пута, да је гласао у законом утврђеном року, а не после избора, да је заиста он гласао, а не друго лице у његово име, и да је његов глас заиста правилно бројан, а не да је уписан другом лицу, или поништен и сакривен. Тако је по закону, и то је природно и нормално. Све друго је превара. Ако демократе нису варале, немају разлог да се противе овим легитимним и легалним захтевима. Али њихова борба да се то не дозволи, јасно доказује да крију много тога, што ће контролом испливати на површину. Не знам да ли ће сада Трамп имати времена да утврди сваки глас, или ће се задовољити лаганом победом на изборима, али очекујем да ће касније уследити детаљна истрага и кажњавање свих, јер је то једини начин да се врати власт у руке народа и обнови инситуција и смисао избора.

ТРАМП ЈЕ СВЕ ПРЕДВИДЕО

Да Доналд Трамп одавно јако добро зна о чему говори када прича о изборној крађи и манама изборног система у САД, потврђује и његов твит из 2012. године, када је рекао да је електорски систем катастрофа за демократију.

Такође, у наредби председника од 12. септембра 2018. о санкцијама за страно мешање у америчке изборе, предвиђени су садашњи догађаји.

„Ја, ДОНАЛД Ј. ТРАМП, председник Сједињених Америчких Држава, откривам да способност особа које се налазе, у целини или у значајном делу ван Сједињених Држава, да се умешају или поткопају поверење јавности у изборе у Сједињеним Државама, укључујући и путем неовлашћених приступа изборној и предизборној инфраструктури или прикривена дистрибуција пропаганде и дезинфмација представља, необичну и ванредну претњу националној безбедности и спољној политици Сједињених Држава.

Иако није било доказа да је страна сила променила исход или пребројавање гласова на било којим изборима у Сједињеним Државама, стране силе су историјски покушавале да искористе амерички слободни и отворени политички систем.“

ВИДИ: (Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election)

Трамп је успео да избегне унапред спремљену замку обојене револуције. Још 2017. године сам упозоравао на ту претњу и рад КАНВАСА, организације за извођење обојених револуција, финансиране од Сороша.

ВИДИ: (Срђан Ного: Србија да забрани рад Сорошевим организацијама).  

Дубока држава је очекивала да ће Трамп да прогласи победу у изборној ноћи, и спремили су се да га руше на улици. Месецима је припремана јавност да се председник Америке прогласи диктатором, и да екстремисти насилним хаосом и протестима покушају да га свргну на улици. Сценарио виђан толико пута у последњих 20 година, почевши од Србије, преко Украјине, Грузије, Сирије, Либије, Египта, Венецуеле, Белорусије, Јерменије, био је спреман за САД. Већ те ноћи на улици су били чланови терористичких организација АнтиФа, BLM, разне банде којима је обећан плен у виду пљачке. У крајњем сценарију били су премни да поцепају Сједињене Државе. Трамп их је надмудрио, јер је изјавио да према тренду гласова он побеђује изборе, али није децидно прогласио победу и позвао на славље. Они су то чекали, да би онда када крађом измене резултат позвали на рушење на улици, нереде и хаос.

Медијска машинерија спремно је радила по задатом плану, проглашавајући Бајдена за победника, и кренуле су честитке из света од послушника глобалиста, без обзира што медији нису ти који проглашавају победника избора, већ званични државни органи. Сценарио већ виђен толико пута. Довољно је навести пример самопроглашења независности Косова 2008. који иако је супротан међународном праву, довео до низа признања те лажне државе, укључујући ту и САД које су биле под контролом данашње дубоке државе. Косово је данас приватни посед Сороша, Клинтона, Олбрајтове, Кларка, и осталих припадника дубоке државе.

Исти случај је и са, на пример Венецуелом и самопроглашеним председником Гваидом, такође обучаваним од стране КАНВАСА, што сам први у Србији открио. Иако није председник Венецуеле и није успео преврат на улици, 9 држава признаје Гваида за председника Венецуеле. Последњи пример је Белорусија, где је победио Лукашенко, обојена револуција, иза које опет стоји КАНВАС, на улици није успела, али поједине државе ЕУ признају Тихановску за председника, и то исте оне државе које су честитале Бајдену победу на изборима у САД. Наравно, честитку је послала и Тихановска. Честитку Бајдену послала је и српска власт и мејнстрим опозиција. Шта мислите шта ће бити када Трамп буде проглашен за председника? Да ће политичари који су честитали Бајдену честитати Трампу? Наравно да не, и даље ће признавати Бајдена. Глобалистички брод тоне, и они честиткама не дају пацовима да побегну, него их гурају под палубу да тону заједно са њима.

Трамп је избегао постављену замку и надмудрио је противнике. Пуситио је да прогласе победу, ухватио их је у крађи избора, и правним путем ће их поразити на суду. За ово време сви грађани САД имају прилику да виде очигледну превару, увере се у победу Трампа и не дозволе да их њихови непријатељи из дубоке државе злоупотребе против сопствене државе. Како истичу из Трамповог штаба, преко 73 милиона Американаца је бесно због крађе на изборима, али није уништен ниједан излог, нико није нападнут, ништа није разбијено или запаљено. Окупљањима својих присталица он демонстрира огромну снагу и подршку коју ужива.

Очекује нас епилог избора, најпре пред судовима у САД, проглашење победе Трампа, биће сигурно и немира, али и сигурно очекујте кажњавање одговорних за издају, мешање у изборни процес, покушај државног удара и агресију на Сједињене Државе. Запрећена казна за та дела је најстрожа – смртна казна. Под удар америчког кривичног законодаства доћи ће велики број лица, како из Америке, тако и страних држављана, укључујући и држављане Србије.

Трамп је већ у ових пар дана након избора урадио велике ствари. Народи широм света подржавају га у његовој борби. Сједињене Америчке Државе дуго су била најомрженија држава на свету. Десетине држава које су у претходних пола века биле жртве америчке агресеије довеле су до тога да цео свет замрзи Америку, а председник САД је био симбол оличења зла. И био је довољан један мандат Трампа да потпуно преокрене ситуацију. Трамп је први председник после много деценија који није започео ни један рат, иако је током целог мандата био изложен притисцима да га увуку у војну интервенцију у Венецуели, Сирији, Ирану, Северној Кореји,…

Свестан да се Америка претворила у оружије приватних интереса, да су центри моћи који су управљали САД користили њену војну моћ да нападају и поробљавају друге државе, које су онда безобзирно пљачкали, а да саме САД нити су имале интерес нити корист од таквих војних акција. Само штету, јер су постали најомрженија држава на свету.

Најбољи пример за написано је случај агресије на СРЈ и отимање Косова. И да не буде да ја као Србин говорим о томе, навешћу речи једног живог сведока, Американца. Пуковник Даглас Мекгрегор, недавно је постављен за саветника секретара за одбрану САД од стране председника Трампа. Као активни официр, Мекгрегор је био члан тима за стратешко планирање операција у команди НАТО. Када је чуо 1998. да се према напад на тадашњу СРЈ, он је отишао код тадашњег председника Клинтона и у лице му рекао да је то велика грешка, да је бобардовање Срба погрешно, да је супротно америчким интересима, и у крајњем случају да за тако нешто нема разлога, јер су Немци спремни да плате 6 милијарди марака за реадмисију косовских Албанаца из Немачке у Србију. Клинтон је ипак спровео свој план о бомбардовању, Мекгрегор, као частан војник и амерички патриота је одрадио свој задатака, али је после у јавним наступима отворено говорио да су САД направиле грешку. Не зна се званично ко је узео од Немачке тих 6 милијарди марака, мада је лако наслутити када се зна ко је иницирао напад на СРЈ, а Косово је отето од Србије и претворено у приватну државу Клинтона, Олбрајтове, генерала Кларка, Сороша, и осталих глобалиста. Они су власници целе привреде и природних богатстава на Косову и Метохији, које безобзирно пљачкају, Приштину краси споменик Била Клинтона, а аутопут носи име Боа Бајдена, сина Џоа Бајдена. Уосталом, најбоље је да у видеу сами послушате речи пуковника Мекгрегора.

Глобалисти, који су владали Америком, као дубока држава, таквом политиком су довели САД до ивице нестанка. Знајући то, већ су пустили Америку низ воду, и спремили одступницу у Кини и Европи.

Кина је одабрана да постане нова држава коју ће користити за своје циљеве јер им је кинески развој и степен заштите људских и социјалних права и слобода ригидан. Преселили су производњу у Кину и дали Кинезима технологију која је у власиштву војске САД. Модел глобалне државе и диктатуре коју планирају да заведу испробан је у Кини, чија законска регулатива и друштвени модел су били погоднији за експерименте од америчког друштва. Кина је премрежена камерам за препознавање лица, готов новац се избацује и скоро свугде се плаћа електронски, уводи се 5Г мрежа, роботи, тоталитарни надзор се спроводи над грађанима, а слободе и права су на ниском нивоу. Европска Унија је одабрана да постане нови политички центар света и зато се од ЕУ правила нова САД. Онда ни не чуди да се на европским изборима гласа на машинама и софтверима Доминиона.

Доналд Трамп је препознао ту опасност и његова победа 2016. је била последња шанса да се спасу Сједињене Државе. Да је свестан против кога се бори, и шта мора да чини, Трамп је најбоље показао у свом предизборном говору у Кливледну, новембра 2016. године, на последњем скупу пред изборе.

Промена политике Доналда Трампа, борба против дубоке државе која је Америку користила као своју приватну војску, донела је Трампу огромну популарност широм света. Стотине милиона људи, потлачених и угњетаваних од стране ове финансијске олигархије која је своје упориште имала у администрацији у Вашингтону, препознали су у Трампу човека који би могао да порази ту криминалну мрежу и донесе слободу народима света. Трамп је то и рекао у свом говору у УН.

То је довело до својеврсног чуда. Људи широм света подржавају Трампа. И после америчких избора помно прате дешавања и на друштвеним мрежама, у коментарима на интернет порталима пружају подршку председнику Америке да победи очигледну изборну превару.

Најбољи пример за ове моје речи представља подршка коју Трамп ужива у Србији. Срби јако добро знају против каквог зла се Трамп бори. Ми смо били прве жртве новог светског поретка. Против Србије, односно тадашње СРЈ уведене су најжешће санкције у историји, били смо мета агресије и  бомбардовања НАТО пакта, окупаран и отет нам је део државе, били смо жртва прве обојене револуције и већ 20 година смо протекторат којим управљају глобалисти који нам постављају корумпиране издајнике на власт. Уништена нам је привреда и опљачкани смо за стотине милијарди долара. Због тога је Америка била оличење зла у очима нашег народа, а амерички председник симболика тог зла. Није било никакве разлике да ли је на власти Клинтон, Буш млађи или Обама, политика САД је увек иста.

И онда се десило чудо. Појавио се Трамп и разбио им потпуно концепцију. Први пут да избори заиста значе. И сад замислите када у једној држави са историјатом односа са САД као што је Србија, председник Америке ужива огромну популарност. Од избора у САД друштвене мреже у Србији горе. Најважнија тема у јавности су управо ти избори, и Срби јавно изражавају подршку Трампу згрожени безумном крађом гласова и медијском цензуром. Срби су препознали да је Трамп човек који жели да порази тај глобални поредак који нас све уништава.

Већ у ових десетак дана Трамп је успео да оствари три велика успеха значајна за цео свет. Прва велика ствар коју је Трамп успео да постигне, јесте да је на великој позорници раскринкао огромну изборну превару и крађу гласова.

Цео свет види шта се дешава у Америци. То исто се дешавало у читавом низу држава под контролом глобалиста. Тако је и у Србији. Избори су намештена представа и обична фарса. Народ не излази на изборе. На власт долази онај кога постави глобалистичка хидра, а гласови се обезбеђују убацивањем листића лица која нису у Србији, него су у потрази за бољим животом побегла у иностранство. Такође и у Србији, као и у Америци, гласају мртви. Тако од наводних 2 милиона гласова колико добија владајућа партија, украде се милион. Онај регуларни милион добије се захваљућу страшној медијској цензури, уценама и поткупљивањима запослених у јавном сектору фирмама које послују са државом. Тако је радила и претходна власт. После овога у Америци, нико више неће моћи да сакрије истину од људи, и милиони широм света, су прогледали. Време је да се срушни лажна кула намештених избора, и да се бројни народи окупираних глобалистичких колонија ослободе својих издајничких и корумпираних политичара.

Друга велика обмана коју је раскринкао тиче се медијског мрака и цензуре које владају светом. Медији су пропагандни сервиси који имају намену да лажу народ, и то је у поменутом говору из 2016. Трамп лепо навео. Ништа боље није разобличило медисјке лажове од сцене прекидања обраћања председника САД, што је видео цео свет. После овога и та лажна кула омане биће срушена. И друштвене мреже, Твитер, Фејсбук и Јутјуб су део те медисјке обмане, и све оно што су милиони људи до сада доживљавали – брисање објава, цензура, блокаде, уклањање профила, сада су се десили председнику САД, опет пред очима целог света. Нису велике технолошке и медијске компаније ти који одлучују шта је тачно или не, шта је вест или није вест, нити нам смеју ограничити право на мишљење. И они ће доћи коначно под удар закона.

И трећа велика ствар тиче се рушења лажи о Корони. Одмах после избора у САД нестала је опасност од Корне. Исти медији и политичари који су до избора хистерично кукали да се држи дистанца, да се људи не скупљају у групе, носили маске у телевизијским студијима, и плашили нас свакодневно некаквим цифрама о бројевима наводно заражених, хоспитализованих и преминули, наједном су све то заборавили. Окупљања Бајденових присталица су величана, маске се више не носе, нема потребе за дистанцом, а нема више ни вести о зараженима, хоспитализованима и преминулима. Избори су лек за Корону. Баш као што је било и у Србији. Само сада на највећем светском нивоу. После овога не могу више да нас праве будалама. Замислите сада када све то види цео свет. Шта сада да помисле рецимо полицајци који су нас тукли на протестима 7,8,9,10 јула? Или сви који су људима писали прекршајне казне. Шта мисле и како се осећају? Ускоро долази време и да се одговара за лажну пандемију.

За крај текста, важно је истаћи да се једно име провлачи у свим овим аферама, и повезује их у целину, доказујући да је све део једног плана. То је име Џорџа Сороша. Сорош има везе са Доминионом, Сорош је господар српских политичара који су умешани у изборну превару у САД и он их директно поставља на власт. И Србија и цео Балкан су колонија Сороша и осталих глобалиста. Сорош финансира и руководи КАНВАСОМ, организацијом за извођење обојених револуција, а из Сорошеве лабараторије у Вухану је пуштен Корона вирус. Сорош  је на челу коруптивне  мреже у Украјини позната као Ukrainegate афера. Иста таква мрежа постоји и у Србији, а Serbiagate тек треба да се отвори. Сорош је организовао читаву коруптивну мрежу у Србији где огроман новац, укључујући и стотине милиона долара америчких пореских обвезника преко USAID – а, украден и опран, и завршио је у финансирању политичких активности у САД и терористичких акција организација Антифа и BLM. Сорош диектно руководи BLM, док је Хилари Клинтон задужена за руковођење терористичком организацијом Антифа. Сорош стоји иза Клинтонових и Бајдена. Јасно је да не може бити случајно да где год загребете, нађете Сороша. Време је да се коначно тај светски зликовац суочи са правдом.

Док очекујемо званичну потврду победе и новог мандата Доналда Трампа на месту председника САД, морамо се мобилисати и спремити да збацимо глобалистичке окове. Долази време патриота. Долази време слободе. До победе!

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!