Прочитај ми чланак

Саслушана ПОЛИЦАЈКА ПРОСТИТУТКА: Пристала на „тројку“ за Ајфон, кажњена симболично

0

(Режимски) судија је (режимску) полицајку за проституцију казнио новчаном казном од свега 50.000 динара, пишу медији. Ова млада буџеташица (27) је данас саслушана у Прекршајном суду у Београду и бранила се ћутањем.

Ухапшена је на основу порно снимака, а у замену за мобилни телефон Ајфон 13 који на тржишту кошта између 800 и 1.000 евра, пристала је на полни однос са мушкарцем и још једном женском особом. 

Хапшење полицајке проститутке је епилог афере која је избила крајем августа, кад су се на друштвеним мрежама појавили први снимци (тек сад ухапшена). На једном од њих види се црнокоса девојка у униформи полазника Центра за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици како у тоалету орално задовољава колегу.

На другом снимку се види како ова девојка симулира орални секс са бананом у свлачионици Центра за основну полицијску обуку. На интернету су се, такође, пре два месеца појавиле и слике и снимци где је ова црнокоса полицајка позирала у секс-позама са плавокосом другарицом. На појединим сликама њих две су носиле садо-мазо одећу.

Наводно, већина спорних порно-снимака и слика настала је још пре неколико година, док се полицајка обучавала за буџетску плату у Сремској Каменици и након тога су је запослили у МУП. Она је, према незваничним сазнањима, родом са југа Србије, а наводно је радила у саобраћајној патроли на аутопуту.

Режимски медији наводе да је кажњена симболичном сумом од 50.000 динара, али не спомињу да ли је добила отказ или је само суспендована и аванзоваће кад се врати на буџетску плату.