Прочитај ми чланак

Руси су започели рушење тоталитарног политичког система, на коју страну ће Срби?

0

Након месец дана изазване руске војне операције, која има за циљ да денацификује и демилитаризује, окупирану од неонациста и НАТО зликоваца, опљачкану Украјину, како би Руска Федерација сачувала своју државну и националну безбедност, након што сам прочитао објаве водећих медија на Западу, могу да напишем, у мојој анализи постојећег стања медијског рата, да доминира у свим медијима невероватна лаж и - расизам.

У прошлом тексту сам објаснио историјске корене мржње крсташа према Словенима. Хистерија је показала сву мржњу Западног света према Русима. Све маске су, напокон, пале. Никога нису поштедели. Ако ми је разумљиво зашто политичка олигархија мрзи Путина, јер их је две деценије, купујући време, вукао за нос, док није војно Русија постала моћна, предухитрио их је у Украјини и војном интервенцијом, дан раније пре планираног етничког чишћења Домбаса, први ударио, на опште запрепашћење Западне политичке квазиелите, мислили су да блефира и да неће смети да их предухитри; онда ми је несхватљиво да је мржња показана на свему што је било руско.

Тако су страдали Достојевски, Чајковски, диригенти, књижевници, уметници, спортисти, ученици и студенти, који се школују ван Русије, пословни људи, руски олигарси и руска вотка. Није ми, наравно, жао руских олигарха, мада би било много поштеније да им је имовину национализована руска држава, јер су се сви ти разбојници, попут наших тајкуна, обогатили у периоду транзиције када је држава опљачкана.

Западу није сметало када су руски бољари украдени капитал донослили у њихове земље, када су куповали замкове, компаније, фудбалске клубове, улагали у банке и на берзе, трошили огроман новац на лускуз и потрошњу, али данас су постали опасни непријатељи јер су Руси,чија је имовина је експрексно блокирана.

Гебелсовска пропаганда лажи је толико била суманута, тешко је у једном краком тексту написати шта је тај болесни медијски ум све измишљао, да су се, последње недеље, јавили озбиљни и забринути интелектуалци на Западу, који су, посрамљени толиким лажима, отворено устали у одбрану сатанизованог руског идентитета.

Ми, Срби, смо, нажалост, остали потпуно усамљени у тој медијској сатанизацији српског народа.Русија тада није могла ни себи да помогне, па је наша трагедија остала у сећању руског народа као озбиљна опомена за њих. Школовани контраобавештајац Путин је добро савладао ту историјску лекцију и зато данас, када му се укаже прилика, радо подсећа заборавне медије на Западу и канцелара Шолца, чији је деда био одликовани нациста, који се истакао у борбама са Црвеном армијом, да је Србија страдала од НАТО агресора у првом европском рату на крају прошлог столећа.

Приметио сам да то подсећање на бомбардовање Србије излуђује крсташе и њихове строго контролисане медије. Знамо да су сви водећи светски медији у власништву четири човека, који служе Фамилији и који спроводе план покоравања преосталог човечанства.

Банкротирани неолиберални капитализам се претвара у агресивни корпоративни фашизам, који хоће, због своје вампирске природе, у борби за опстанак, да читаву планету претвори у дигитални логор и поробљене људе у зомбиране идиоте. Свако ко се побуни против тога логорског система и ко неће да прихвати добровољну улогу логораша, постаје осуђен на медијски линч и изолацију. Русија се побунила из своје унутрашње националне потребе да сачува своју сувереност, национални и духовни интегритет. Питање је било само времена када ће то да се догоди.

Отимање државе, лоботомирање народа и промена свести политичким намесницима Украјине била је кап у препуној чаши жучи. Меда није било да би Руси могли, смешану папазјанију, лакше да попију. Крсташи су потценили сибирског медведа. Покушали су да га окруже НАТО шатрама и да га приморају да игра у циркусу за забаву перверзних и доконих згубидана. Али, сибирски медвед није пристао да изгуби своју слободу и не зна да игра када му странци свирају. Сибирски медвед се усправио и почео је да разваљује све ограде које су поставили око њега. Није још показао своју разорну моћ у одбрани суверенитета и слободе. Не открива све што може, јер зна да је Украјина само тест издржљивости пред могуће одсудне битке.

Није спорно да ће добро припремљени, уиграни и обучени џудиста да тушира и победи метиљаве и кокаински зависне крсташе, који су спремни да воде рат до последњег Украјинца, то је прва фаза у сукобу декадентног Запада и пробуђеног Истока, право питање се поставља шта после тога.

Шта после прве фазе? Слажем се са Дугином који је први поставио то кључно питање. Суштина сукоба цивилизација састоји се у томе, шта Руси и Исток може ново да понуде човечанству? Шта могу да понуде и разочараном, апатичном, себичном и материјализовам човеку Западне цивилизације, који је незадовољан и који неће да се претвори у зомбираног идиота.

Једино што је остало у тој другој фази борбе за спас човечанства је да се роде нове ИДЕЈЕ, које ће бити утемељене у духовној обнови изгубљене заједнице и стварању новог друштвеног система, који ће бити ближи човеку и који ће спасити поробљеног и заведеног човека сигурне пропасти. Понудио сам могућа решења кроз увођење новог друштвеног система – Хуманизма, који је оличен у систему непосредне демократије, где грађани контролиши владавину стручњака, хумане економије, која ће заштити човека и природу, те придржавању етичког кодекса, заснованог на духовној вертикали. Не видим друго решење за опстанак човечанства.

У првој фази, која је почела, суверенисти , предвођени Путином и Си Ђинпингом, морају да однесу победу над шизофреним глобалистима, јер бране узвишенију идеју. Бране различитост, право на самоопредељење, национални идентитет, поштовање усвојеног међународног права, територијалну независност, суверенитет и интегритет сваке државе и нације, без мешања у унутрашње односе.

То је повратак на међународне односе који су постојали пре победе неолиберала и глобалиста, који су, захваљујући жандармској политици САД-а, комесарски наметали читавом човечанству свој поглед на свет, своју идеологију и своје принципе. Корупција и насиље које су спроводили довели су до данашњег сукоба у Украјини.

Србија је била сувише мала да се супростави лудилу глобалиста, мада је својим древним слободарским духом предосетила куда човечанство срља и побунила са против таквог међународног насиља, али Русија и Кина су, у међувремену, толико ојачале да имају све потенцијале да победе империјалну и колонизаторску политику глобалиста. Јачање Индије, Индонезије, Ирана, Бразила, Нигерије и других земаља, који неће да прихвате хегемонију глобалиста и који траже своје место у међународним односима, допринеће да се ојачају суверенистичке снаге у свету.

Колико ће трајати ова прва фаза борбе суверениста? Зависи којим брзином суверенисти буду победили у Западним земљама. Суверенисти морају да преузму власт од глобалиста и да спрече избијање Трећег светског рата. Писао сам већ о томе да империје не могу преко ноћи да пропадну, него да су потребни векови док се оне, коначно, не распадну.

Презадужена америчка империја је у потпуном расулу последње деценије и то се расуло убрзава. Чекамо да Социјалистичке Америчке Државе доживе пад берлинског зида. Али, нажалост, видели смо на прошли изборима, суверенисти још нису довољно јаки да победе интересе и капитал глобалиста. Који бране власт свим средствима. Спремни су да погазе све принципе човечности само да задрже постојеће односе и свој отети капитал.

Међутим, то није могуће. Експоненцијални раст дугова не може да се реши све већим новим задуживањима. Надувани балон дугова мора да пукне. Више се не ради о деценијама и годинама, него о месецима и недељама.

Све што је човечанство доживело последње три године је покушај да зауставе пуцање тог надуваног балона и распад неолибералног капитализма.Криза је суочавање са истином. Суочавање са реалним светом, који није продукт виртуелне манипулације. Рика сибирског медведа је заледила крв у жилама наркотизованих глобалиста, који су умислили да је читав свет под њиховим ногама. Мржња која избија из њих је одраз њихове немоћи.

Глобалисти су НАТО бомбама са осиромашеним уранијумом покоравали друге цивилизације и претварали их у колоније мултинационалних корпорација под контролом Фамилије. Насилни глобалисти разумеју само говор силе. Расизам је њихов очај над новом силом коју не могу да победе.Када су се иживљавали над Србима, Либијцима, Сиријцима, Иранцима, Ирачанима и другим народима које су кажњавали томохавкама, онда су пропагирали да то раде због демократије, слободе и одбране угрожених цивилизацијских вредности.

Све је то била пропаганда лаж, којом се покривало империјално освајање и пљачкање поробљених држава и народа. Русија је прекинула то међународно насиље. Свет се из темеља мења.Ко то не разуме, политички је идиот или лоботомирани глобалиста. Суверенисти на Западу се буде. Доста споро се све то одвија, али несташице хране и енергентата, инфлација, незапосленост и драстичан пад животног стандарда,који следе неизбежним сломом неолибералног капитализма, довешће до отрежњења и буђења заведених грађана.

Велики су изазови пред грађанима Западних земаља. Пред нама су изузетно интересантна и тешка времена. Руши се неолиберални капитализам и насилни глобализам. Сиромашна, подељена, окупирана и заведена Србија је пред великим историјским одлукама.Политичка квазиелита власти и опозиције су глобалисти, доведени су да буду окупациони намесници и неће смети да се супроставе својим помахниталим, расистичким господарима.

Већина грађана Србије, преко 88% је против НАТО и преко 76% је против ЕУ, подржава Русију. Осећања народа према браћи Русима не могу да униште глобалисти. Напротив, народ схвата шта се дешава и где је права истина. Срби имају генетски осећај за правду и слободу. Неминован је, дакле, сукоб између покорених грађана Србије и њене издајничке и однарођене политички квазиелите. Тај сукоб ће уследити у недељама након лажних и намештених избора.

Узурпатор је довео себе у ћорсокак. Не може да седи на две столице, јер то немогуће стање политичке шизофреније.Не може да кришом уведе санкције Русији, јер његови господари јавно траже да то уради. Исто онако како је његов потрчко гласао за осуду Русије на скупштини УН. Није смео чак да буде уздржан, што му је зликовачко НАТО бомбардовање омогућавало.

Рачун погрешне политике Узурпатора долази на наплату. Ако не буде прихватио налоге својих господара, завршиће као Милошевић и Ђинђић. Крсташи никоме не опраштају. Ко се ухватио у коло са њима, мора да игра како они свирају. Правила су јасна и њихова логика је челично немилосрдна. Зашто си прихватао њихове услове? Кукање и запомагање да се налази под великим притиском и да је то неиздрживо, да се Србија налази на историјској прекретници, само је део његовог политичког фолклора да опстане на власти. Србија се не налази на прекретници. Срби су одавно одлучили.

Нема никакве дилеме да народ неће да прихвати расизам глобалиста и кукумавчење мекушастог Узурпатора. Отуда, очекујем велике политичке немире у окупираној Србији. Нико није могао да гурне Србе у распаднути СССР, тако ни данас нико не може да нас гурне у расистичку и банкротирану ЕУ и распадајуће Социјалистичке Америчке Државе.

Задатак српске националне елите је да данас буде уз свој народ, да га предводи и да се жртвује за слободу и независност Србије. То је у духу наших слободарских и праведних идеја. Запамтите, налазимо се у првој фази борбе за одбрану суверености и независности Србије.

Нећемо да нас расистички глобалисти поробе и зомбирају, али нећемо ни да будемо руска губернија. Ниити то од нас Руси траже. Они имају разумевање за нашу специфичну позиију, јер ми смо и Исток и Запад. Можемо да успемо, ако следимо примере наших предака. Након завршене прве фазе, почиње борба, у другој фази, за рушење тоталитарног политичког система и стварање хумане заједнице слободних и различитих људи. О тој борби, други пут.