Прочитај ми чланак

Рођак младића са терасе гледао ужас у Булевару, није помишљао да је жртва Михајло

0

Сведок трагедије у Булевару краља Александра у којој је живот изгубио Михајло Лечић (26), када је на њега великом брзином налетео "ауди", био је и блиски рођак погинулог младића.

Михајло је настрадао на пешачком прелази када га је великом брзином ударио аутомобил „ауди А3“, којим је управљао Матија Н. (23).

Foto: Printscreen/Pink

Ауди“ који је покосио Михајла Л. (26) кретао се великом брзином, а на стравичном снимку се види како налеће док младић и девојка не знају на коју страну да беже. Аутомобил је почео да се окреће и буквално бацио Михајла са пешачког прелаза, а девојка је чудом избегла смрт.

Михајлов ујак Обрад Милосављевић испричао је новинарима Курира да је близак рођак страдалог младића посматрао ужас терасе, не помишљајући ко је настрадао.

– Посматрао је читав догађај. Тек касније када смо му јаили он нам је рекао да је са терсе видео како тело младог човека прекривају белим чаршафом. Тада није знао да се ради о нашем Михајилу – прича ујак настрадалог Михајла.

Михајло је остао затечен на пешачком прелазу јер није знао да ли да потчи напред и повуче девојку, или стане, и на крају није имао где да се помери и избегне ударац.