Прочитај ми чланак

Проф. Калајжић: Отворени Балкан – гробница Србије

0

Почело је као Мали Шенген, а завршиће се великом разградњом државе Србије. Амерички пројекат стварања хипер-лојалне исламско-муслиманске екстериторије на европском тлу ближи се крају. Албанци добијају Велику Албанију на рачун премале и девастиране Србије и српског народа. Тиме Вашингтон убија више мува једним потезом.

Још се нико није позабавио одговором на кључно питање – зашто Америка толико форсира независно „Косово“?

Фото: инстаграм ав

Прво, зато што је на Косову* на снази разводњени облик ислама који као да је прављен по мери Америке. То је лабави облик испољавања вере који је растао у симбиози са хришћанством оба типа, католичким и православним. Косовски муслимани не беже ни од ракије ни од прасетине, а нису уклонили ни иконе са тавана. За разлику од џамија, шопинг молови су пуни. Алкохол, дрога, наргиле и дуван на сваком су кораку, а жене им одавно не носе хиџаб, бурку и никабу, већ цепају силиконе, штикле и миниће. Опседнутост Америком изражава се на сваком кораку, од споменика Билу Клинтону до мини статуе Слободе у Приштини. На свету не постоје муслимани који толико обожавају Америку као што то чине Албанци. Љубав према Америци је противтег мржње према Србима.

Друго, Албанија и Косово су америчка показна вежба на светском нивоу, да је могућа љубав са исламским светом. Уместо бомбаша самоубица и радикалних терориста, сервира се мир и стабилност безрезервне подршке коју носи пријатељство са Америком. Треба узети у обзир и то да су Албанци кроз историју увек градили најбоље односе са најјачима, па су се зато несметано размножили и потиснули све остале, углавном Србе.

Треће, у циљу уништења „малих Руса“, Америка је инсталирала своје регионалне извођаче радова. Црна Гора, Македонија, Србија и Албанија добили су Србо-мрзилачке режиме који су пристали да делове својих држава уступе, или поклоне Албанцима. Мило је предао пола Црне Горе, а исто је направљено у Македонији, где Албанци осим половине Скопља држе и половину Македоније. Недавно је између Албаније и АП КиМ укинута граница, чиме је пројекат стварања етничке Велике Албаније директно ушетао у Србију, у којој Алесандар Вучић несметано проводи територијално, економско, демографско, морално и свако друго растакање државе. Увођење такозваног несметаног балканског протока људи и робе дизајнирано је да омогући регионалну албанску мега-експанзију, првенствено по Србији, са крајним циљем да етнички очисти АП КиМ, деморалише наше становништво на југу државе и потера га у миграције, чиме би Албанци „вратили“ своје „вековне“ територије све до Ниша. Наравно, то би уз велико свеприсуство миграната исламске вероисповести, створило огроман удружени војни потенцијал за потпуно разбијање државе све до Суботице и уз помоћ Турске би се вратио на сцену муслимански Балкан све до Сарајева. Отуда су Ердоганови прсти све присутнији у диловима са Вучићем. Са таквог, муслимализованог Балкана, Америка и Ердоган би извозили ограничени тероризам по ЕУ, чиме би одржавали сталну напетост потребну за очување свог утицаја на „безбедност“ Европе.

Четврто, Велика Албанија постаје велика америчка база у Европи, у којој и Турци помало муљају. Ниједна од земаља Балкана чије границе су угрожене нема перспективу уласка у ЕУ и нема своје патриотско руководство. Америка поставља своје извођаче радова од Београда до Подгорице, па до Скопља и Тиране. Сви су уцењени, уплетени у дебели криминал и међусобно уланчани.

Пето, ЦИА добија недодирљиву екстериторију и ресурсе за несметане црне акције сталне дестабилизације ЕУ, а спектар „радова“ иде од трговине наркотицима, преко шверца наоружања, до стварања кампова и база за обуку терориста. Самофинансирање тајних акција и пројеката из црних фондова, ван конгресног надзора, главни је модус операнди ЦИА и осталих америчких тајних служби.

Шесто, НАТО добија велике и веома сигурне базе. Поред познатог нам Бондстила, ту су још и Нотинг Хил и Филм Сити. Подземни аеродром Слатина код Приштине посебна је посластица, а томе треба додати базу Југ у Србији и Бококоторски залив.

Седмо, посебно место у стварању Велике исламске државе на тлу Балкана, има разбијање СПЦ. Захваљујући Вучићу рођен је Порфирије, док су све тврде струје из СПЦ уклоњене преко ноћи. Тиме је створен маневарски простор за дезинтеграцију балканског православног јединства, па је аутокефална МПЦ само увод у аутокефалне ЦПЦ и КПЦ (црногорску и косовску православну цркву).

Опстанак Србије налази се на историјској прекретници. Последња могућа препрека мигрантско-албанској најезди представља тзв. „пристојна Србија“. То је оних 60% грађана који свој глас нису дали никоме и који не излазе на „изборе“. Нови поредак из Давоса с правом се уплашио ове снаге, па је наложио Вучићу да под хитно атакује и новом партијом коптира и контаминира једини преостали здрави сегмент нашег друштва.

Позивам све преостале интелектуалце и патриоте Србије, који своје поверење нису дали овима који данас седе у парламенту, да пружимо моментални отпор, да се окупимо у најбољој намери и направимо фронт националног спаса. Једнаки у угледу, часни у хтењима, виђени у струци – Коста Чавошки, Матија Бећковић, Цвијетин Миливојевић, Дејан Шошкић, Миодраг Зец, Млађан Ђорђевић, Марија Алимпић, Алесандар Павић, Душко Кузовић, Звездан Калмар, Светлана Бојковић, Горан Марковић, Марко Јакшић, Славиша Ристић и још стотине и хиљаде других које ни не могу побројати из сфере науке, уметности, просвете, здравства, спорта, привреде, производње, правосуђа, полиције, војске, сваки човек, сваки истомишљеник – имамо историјску дужност да одмах пресечемо спиралу црвено-црног зла!

Не дозволимо Вучићу и окупатору да нам отрују 60% здраве популације и да нам разоре државу. Другу немамо!