Прочитај ми чланак

Проф. Калајжић: Косовска покривалица за уништење Србије

0

Док на северу АП КиМ иде драма за драмом, дотле остатак Србије тоне дан за даном. Све очи упрте су доле, а нико да се забрине шта се то дешава овде, горе? Маса шета од тачке А то тачке Б, прстени се нижу к'о у Мордору, мук говори јаче од речи, али то не спречава болесника но. 1 да у игри покривалица настави да уништава све што постоји у и од Србије.

После више од две деценије безуспешних, али надљудских напора непријатеља Србије, најзад је некажњено отуђио север АП КиМ, чиме је заокружио бриселску издају и отворио врата „Великој Албанији“ на територији „Мале Србије“. Неопажено од већине, Дачић је питким бунгама чврсто држао кормило издаје. На броду лудака нашао се и мали од палубе – Вулин. Црвено-црна коалиција зла деведесетих, услед похлепе и продаје жутих Кмера, докопала се власи и сласти, па Србију завија у црнило пропасти.

Тотална пљачка и распродаја иду ка кулминацији. Државна и друштвена имовина претапа се у приватну, а ова опет даље иде у руке инвестиционих фондова, од којих је свакако најцрњи „Блек Рок“. Акционарска друштва (ад) и друштва са ограниченом одговорношћу (д.о.о.), нису ништа друго до озакоњени начин да се врхушка и сателити на брзину отимањем и препродајом дебело омасте без икаквог улагања. Највећа перверзија није у томе што се неколицина бандита енормно богати, већ у томе што држава из руку грађана прелази у власништво страног капитала. Тиме се уништавају слобода и независност, а народ постаје јефтина и потрошна роба у рукама креатора новог светског поретка, који доносе пакао на Земљи.

Док нам то раде, очи нам замазују свим могућим и немогућим покривалицама, од којих су најјаче оне најкрвавије.

Шта нам ваља чинити?

Идеја водиља мора бити стварање нове унутрашње реалности. Прво, нема разговора са новим светским поретком. Друго, деконтаминација популације од политичке радијације лажног парламентаризма и његових изрода. Треће, бојкот свих избора докле год их нуде Сатанини следбеници. Четврто, уједињење менталног потенцијала Србије у једно наднационално тело (нпр. „Савез за опстанак Србије – СОС“) које ће поставити контратег узнапредовалој ненормалности домаћих издајника и њиховој петој и шестој колони. Пето, стварање једног кровног, јединственог, слободног и независног Јутјуб канала нормалне Србије, који треба да настане уједињењем свих слободних канала, почевши од Србин инфо, преко Балканске оштрице и других, па заокружено са Славија инфо. То подразумева заједничко уредништво које ће водити програмску политику истине, освешћења и просвећења свих грађана. Посебно програмско тежиште треба посветити консолидованим тематским емисијама са више учесника који ће у максималном трајању од 30 минута „претресати“ актуелну тему, антиципирати предстојеће и јавности понудити стручна решења. Истовремено треба подићи и независтан пратећи сајт.

Потенцијални „СОС“ мора грађанима Србије понудити конкретна решења за следеће: реформу просвете, реформу и хоризонтално-вертикалну лустрацију правосуђа и полиције, реформу здравства, реформу радног односа, реформу пензионо-социјалне политике, програм санације спољног дуга и дужничког ропства, реформу банкарског система, развојни програм пољопривреде, водних ресурса и заштиту рудног богатства, програм развоја домаће привреде и предузетништва, програм повратка друштвеног богатства које је поклоњено страним компанијама и наравно – програм одбране и заштите државне границе и суверенитета на целој Уставом прописаној територији, уз подразумевано увођење војне обавезе и санацију стања у армији.

То наравно није све, али је довољно за нови почетак. Идеја водиља је – вода, ваздух, оранице и рудна богатства морају бити враћена у власништво Србије.

Позивам све слободномислеће и некомпромитоване колеге са Јутјуб канала, којих није мало и који представљају озбиљан корективни и прогресивни потенцијал Србије, да се за почетак окупимо под окриљем „Србин инфо“ канала и кренемо у процес одбране Србије, њеног Устава и закона и њене територијалне целовитости.