Прочитај ми чланак

Проф др Симић – најбоља анализа дубоке државе: Ово ће бити епилог избора у САД

0

После више од месец дана од одржавања избора у САД не назире се крај политичке кризе, која би ускоро могла да претвори у уставну кризу са до сада незамисливим последицама, како по Америку, тако и по међународне односе у свету.

Ово за „Србин инфо“ поручује др Вишеслав Симић, који је прфесор на највећем приватном универзитету у Мексико ситију и радио је за Владу САД у Вашингтону, а за наше читаоце и гледаоце даје детаљну и веома јасну анализу о дубокој држави у Сједињеним америчким државама, али и о дубокој држави у Србији.

– Ситуација у САД је толико компликована да може доћи до тога да Доналд Трамп буде изгласан за председника од стране држава-чланица, а да у Сенату за потпредседника изгласају Камала Харис. Или обрнуто, да Бајден буде председник, али да за потпредседника прогласе Мајка Пенса – објашњава Симић.

Како може доћи до овог сценарио послушајте у видео прилогу, као и одлично излагање професора Симића о позадини пандемије коронавируса.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!