Прочитај ми чланак

проф. Давор Калајжић: Суперхик – алкохолисани Вучић и живо черечени Срби

0

Није му први пут. Видесмо га пијаног са Несторовићем, кад се заклињао у спасоносно дејство ракије и шопинга у Милану. После тога са чашом у Јајинцима, Београду на води, службеној резиденцији на Дедињу и тако редом. Чаша у руци, кез на лицу и опљачкана и девастирана држава. Суперхик отима од сиромашних да би дао богатима.

На Тик Току изађоше клипови који му броје чашице на сајму „Винска визија Отвореног Балкана“. Бројање се зауставило на 12, а Вучић свечано изјави: „Пијем доста и често“ и „још могу да стојим“. Наравно било је пуно више од 12, а видно изнервирана Сузана покушавала је да алкохоличара одвоји од бурића, али узалуд. Најурио ју је к’о последње псето. Са слугама тако и треба.

„Оно што најтеже је у Србији, је направити шардоне“, изјави Новаку на ногама несигурни Вучић. Па да, јер много лашке је довести печењара и талити се милијардама еура нашег новца, или довести возача да урнише све чега се дохвати. И тако редом, од зла оца и још горе мајке.

Са повећим промилом алкохола у крви, Вучић је отишао на дружење са Ковачевским, Абазијем и Рамом. Каква бламажа за државу – пијани „председник“, теферичи са тројком која не признаје територијални суверенитет Републике Србије! Идиот!

Вучић и Рама годинама се пајтају и стварају „Велику Албанију“ на територији Републике Србије. За све ове године нико у Србији да се сети и постави питање трезном Вучићу – брале, јел’ ти пало можда на памет да код свог великог пајтоса Раме, потегнеш питање „Жуте куће“ и осталих тренутно знаних неколико локација у Албанији, где су шћиптари одводили косовске Србе на живо клање и черечење? Јел’ ти пало на памет да питаш пајтоса Раму где се на територији Албаније налазе масовне гробнице живо кланих и расчеречених косовских Срба? Јел’ти пало на памет да му покажеш слике хумки из руских сателита? Јел’ ти пало на памет да питаш где су одвозили и коме су у свету продавали српске бубреге, срца, плућа, јетре, очи, руке, ноге? Јел’ ти пало на памет да питаш пајтоса Раму чијим авионима и са којих албанских аеродрома су одвозили контејнере са „деловима“ и на које дестинације? Јел’ ти пало на памет да питаш ко је из Албаније у томе учествовао? Јел’ ти пало на памет да питаш зашто Албанија није отворила истрагу? Јел’ ти пало на памет да питаш пајтоса кад ће отворити истрагу? Јел’ ти пало на памет да породицама отетих, живо сецираних и расчеречених косовских Срба дугујеш одговоре на горња питања, а не РКС и даривање слободе кретања бубреговадцима?

Јел’ ти пало на памет да „Велика Албанија“ подразумева малу Србију?

Патолошко понашање Александра Вучића довело је државу на ивицу опстанка. Али није једини. Пијана Брнабићева вози кола и глисира, Мона изазива саобраћајку, Бабић коси све пред собом, Љајић оре њиве, Вулиновим службеним колима преноси се дрога са КиМ, Гренел долази на државне баханалије, Дачић цепа микрофоне, познати политичари и попови избегавају истраге везане за педофилију и проституцију.

Александар Вучић се показао не само као издајник, већ и као алкохоличар. Ниво његове бестијалности несумњиво улази у домен патолошког понашања. Да видимо ко ће од народних посланика, за који дан, у скупштини пристати да присуствује и слуша баљезгање о КиМ? Сви који то ураде, исти су као и он и његове су верне слуге! Враћање мандата народу срушило би нерођену Владу рођених девијаната, а поновни избори сигурно би ослободили државу од мафије и братије.

Прво основно јавно тужилаштво пре неки дан је добило кривичну пријаву против Александра Вучића. У закључку пријаве ургира се на тужилаштво да суду предложи изрицање мере безбедности обавезног психијатријсог надзора и лечења Александра Вучића у надлежној здравственој установи. Његово понашање на „Винској визији Отвореног Балкана“ пун је допринос у правцу хитног изрицања мере безбедности.