Прочитај ми чланак

Проф. Давор Калајжић: 5:0! Отпао је смоквин лист, промотери ЗСО морају у Забелу

0

Incitatus aplauzisimus први је одвалио ову глупост (5:0), али је одмах и платио – водали га ко говедо на улару. У међувремену, издајнички скор скочио је у небеса, а преостали део српског народа на АП КиМ допао је осмоструке окупације, што је незабележено у историји човечанства.

Окупиран је од стране државних криминалаца, Српске листе, Вулета, албанских терориста, НАТО злочинаца, присутних „амбасадора“ на АПКиМ, дела непријатељских амбасадора у Србији и међународне цивилне мисије у два ескадрона – УНМИК и ЕУЛЕКС. Све подвучено бодљикавом жицом, дугим цевима, оклопним транспортерима, дроновима, сузавцем, шок бомбама, гуменим и правим мецима, киднаповањима, убиствима, рањавањима, рушењем, паљевинама, пљачком и протеривањем.

И још опстају!!

Највећи хохштаплер, издајник и криминалац српске историје, у низу својих поремећених наступа, августа 2015, славодобитно је на сва уста честитао претеклом народу српском на АП КиМ формирање ЗСО и том приликом додао да је тиме отворен европски пут Србије. Осам година касније, Србија није изашла ни на европски сокак, а камоли да се домогла пута. Врти се у лавиринту 35 поглавља и тоне у пропаст.

А ЗСО је из лавиринта извео Ескобар. Најзад је изговорио оно о чему пишем годинама и против чега смо проф. Кузовић и ја поднели кривичну пријаву Првом основном јавном тужилаштву. „ЗСО представља начин да се уклони контрола коју Србија има над севером и да се он стави под контролу Косова“.

Има ли нешто нејасно?

ЗСО на начин како је дефинише „Бриселски споразум“, представља глогов колац у срце Србије и имплементацију „Велике Албаније“ на рачун „Мале Србије“. Удружени злочиначки подухват у завршној фази. То је апотеоза разарања Србије, правног поретка и свеопштег криминала и издаје. Апотеоза малоумља, сендвича и ботовања. Апотеоза самовлашћа династије болесника.

Проф. Давор Калајжић

 

Уставни суд Србије, Републички јавни тужилац, Тужилаштво за организовани криминал, Адвокатска комора Србије, позиционирано опозициона опозиција, „патриотска“ опозиција, десничарске групе, „четници“, „комунисти“, „русофили“, „англофили“, синдикати, Недићевци, Љотићевци, навијачи, полиција, војска – ама нико да се сети да поднесе кривичне пријаве против представника владајуће коалиције и њених предводника. Истина јесте да би пријаве завршиле у корпи за отпатке, што је задесило пар истих, али би бар побочни контролни механизми заштите Уставног поретка и територијалне целовитости остали у „вирџин“ моду, а народ при иоле здравој памети, свестан снаге окупљања и пружања отпора.

Џаба ти хапшења Златановића, Бркића, Савковића. Истину не можеш затворити.

Промотери и заговорници ЗСО по косовским законима морају у Забелу. Отпао је смоквин лист.

Не треба нам супер стадион, већ супер затвор. Време је за наруквице и наногице.