Прочитај ми чланак

„Пробудиће се анестезиран народ! Борба на Косову је за нешто најузвишеније, свето“

0

Кад су ми непријатељи рушили кућу, не мали број Срба се ситио!? Кад су у мене пуцали албански терорист 1999, и ранили ме, не мали број Срба се ситио, док су српске власти саопштавале да сам самом себи пуцао у ногу!?

Док ме је Куртијева полиција приводила пре две године неосновано ме оптжујући, не мали број Срба се такође ситио!?

И тако редом!!!

И данас, док ме по налогу Александра Вучића (већ 5 година) као „државног непријатеља“ (!?) задржава српска полиција на свим административним и граничним прелазима, не мали број Срба каже: Тако му треба!?

Неко би на мом месту (као што су већ многи) „дигао руке“ и питао се: Вреди ли се борити за неког ко се већ предао, вреди ли се борити за народ који не разуме самог себе, вреди ли се борити за народ који је против оних који се боре за његово спасење!?

Моја одлука и одлука мојих пријатеља и сличномишљеника је: Да, вреди борити се…! Јер борба на Косову је борба за нешто најузвишеније, свето!!! Неко већ дуже време у том несрећном народу гуши његову националну енергију, али не за дуго! Пробудиће се анестезиран народ, верујем, знам и сигуран сам у то!

Без обзира на дневна оговарања, ширења лажи, омаловажавања и блаћења од оних који би да ме спрече, који не мисле добро ни себи ни народу коме припадају, спреман за нове жртве, јер знам да оне нису узалудне. Знам и то да, они који се тако покварено сите, на крају ће бити посрамљени, а народ се пробудити и победити!!!