Прочитај ми чланак

ПРИМИЛИ ПО ТРИ ВАКЦИНЕ?! Цела породица преминула од короне за 10 дана!

0

Цела породица из Лесковца, мајка, отац и ћерка, завијена је у црно, након што су сва три члана преминула за 10 дана. Најпре је преминула мајка, затим ћерка, а јуче и отац. Претпоставља се да су сви преминули од корона вируса.

Фамилија која сахрањује и седамдесетшестогодишњег оца, главу куће, скрхана болом и у шоку. Такође и комшије.

– Не могу да верујем да сам их пре две недеље све ту видела срећне, насмејане, окупљене у дворишту на породичном ручку, играли су се са унучићима. А онда је кренуо пакао – прича сва у сузама комшиница из Хисарске улице.

Због сумње да имају корону, иако су три пута били вакцинисани, сви су се тестирали, а резултати су најпре показали да је позитивна педесетседмогодишња ћерка. Са придруженим болестима, она је преминула у нишкој болници 23. октобра.

– Мајци (75) је престало да куца срце недељу дана раније. Њен муж, већ је имао обострану упалу плућа, али тада није био у болници, доктор га је послао кући. Када му се стање погоршало, отишли смо приватно да се прегледа, тада му је установљен ковид и тек тада је примљен у болницу и био је на болничком лечењу. Жена је умрла од бриге и стреса за дететом и мужем. Умро је не знајући ни да му је ћерка умрла – рекао је његов унук.