Прочитај ми чланак

ПРЕПАЛИ СЕ! Мук Вучићевих медија на устанак народа у Француској: Пуца му Макрон!

0

Док Француска буквално гори, док се дешава нова Француска револуција, а на улицама већих градова протестује више од милион људи, режимски "медији" Александра Вучића, али и такозване "независне", прозападне телевизије и сајтови покушавају да сакрију најважнији политички догађај у Европи!

Нема дилеме, Вучићев режим се препао од француског сценарија. Тамошњи народ је устао против диктатора и глобалисте Емануела Макрона, који спроводи брутално насиље над својим грађанима. Ипак, храбри народ се није уплашио, већ пружа отпор ненародној полицији и настоји да врати отету, узурпирану државу у своје руке.

Управо је то разлог што режимски медији у Србији срамотно не извештавају о догађајима у Француској. Срби имају још већи разлог да устану против власти, а то је издаја Косова и Метохије. Французи су се побунили јер сатаниста Макрон хоће да им помери границу за одлазак у пензију.

Поставља се питање зашто Срби још спавају када се продаје Космет, на мала врата уводи Рио Тинто и геноцидно копање литијума, када је инфлација у Србији рекордна у Европи, када удишемо најзагађенији ваздух у Европи, када живимо у отвореној диктатури у којој се хапсе слободни новинари, а цртају мете опозицији и политичким неистомишљеницима?

Није народ устао у Француској само због пензија, већ и против поскупљења, слања новца у бесмислен рат у Украјини, али и против НАТО пакта. И то је црни сценарио, како за Вучића, тако и за глобалну дубоку државу која је од народа свих држава направила своје робове. Обмане им више не помажу, народ неће прихватити „велике ресете“ и да буде робље.

Шта ће радити Александар Вучић када му падне његов протеже Макрон? Шта ће бити са Макроновим планом за Косово, који је српски диктатор прихватио?

Колика је срамота „медија“ у Србији најбоље показује податак да је један „Би-би-си“ признао да у Паризу и још неколико градова Француске протестује више од 800.000 људи Прави број је много већи.