Прочитај ми чланак

Прелиставање штампе: Вучић именовао шпијуна за премијера Србије! (ВИДЕО)

0

У емисији медијске куће „Центар”, „Прелиставање штампе”, коју воде и уређују Дејан Петар Златановић (гл. и одг. уредник Србин.инфо) и др Драган Петровић, једном недељно, без цензуре, прелистава се дневна штампа уз коментаре на најактуелније друштвено-политичке догађаје.

Коментарисање дневне штампе, у четвртак 08. октобра је у појединим тренуцима било веома бурно, а поготово се распламсало када се повела реч о сукобу Азербеџана и Јерменије на Кавказу и могућности да тај сукоб прерасте у нове светски рат (00:01:00); као и када су се анализирали разлози због којих је велики број људи, са територије бише Југославије, одлучило да напусти своје домове и оде трајно, пре свега у Западне државе (00:29:00).

Такође, др Петровић и Дејан Петар су изнели своје ставове и у вези другосрбијанског притиска на Филозофском факултету у Београду, одељењу Историја, на професора др Милоша Ковића (00:58:00); односно о поновном именовању Ане Брнабић за премијера Србије (1:10:00).

А шта су још у овом прелиставање штампе рекли Дејан Петар Златановић и др Драган Петровић погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој суд.