Познати српски кувар нестао у Хрватској (ФОТО)

0

Београђанин настањен у Загребу Дејан Маркус (44), кулинарски стручњак познат из емисије "Кувати срцем", нестао је и од 7. фебруара му се губи сваки траг.

То пише портал Јутарњег листа.

Фото: Youtube screenshot

У Хрватској, тачније у Загребу, своје кулинарске вештине у једном је тренутку заменио вином, због чега су га многи познаваоци прилика прозвали „човеком вином“ након што је отворио винотеку „Тhе Winе у Влашкој“.

Последњи пут с Маркусом су пријатељи били у контакту у петак, а Дејанова сестра Јелена, која живи у Београду, окренула је на стотине телефона у покушају да брату уђе у траг.

Нестанак Маркуса је пријављен полицији, која је започела потрагу.

Јутарњи је пренео и апел Маркусове сестре Јелене, која је позвала све који било шта знају о њеном брату да јаве полицији.

Јутарњи пише да су се у потрази за Дејаном активирале на стотине његових ријатеља и познаника.

У стану у којем је боравио на Трешњевци остале су му све ствари, фрижидер је био пун. Једино није било личних докумената и мобилног телефона са хрватским бројем.

Дејан је, према речима његове сестре, у Загреб отишао након што је у Србији нанизао успехе. Снимио је преко 1900 епизода кулинарске серије ‘Кувати срцем’.

У последње време, каже Дејанова сестра, посао му није ишао сјајно.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!