Прочитај ми чланак

ПОТРЕСАН ГОВОР Милорада Пуповца у хрватском Сабору

0

Посланик хрватског Сабора Милорад Пуповац одржао је жесток говор на седници на којој се расправљало о веродостојности потписа за референдум.

Ради се о референдуму који жели да организује иницијатива “Народ одлучује“, којим се жели инцирати промена изборног закона.

screenshot

Како су пренели хрватски медији, Пуповац је, испровоциран претходним говорницима, побеснео и “почастио“ своје колеге “не баш лепим титулама“.

“Као што смо чули данас овде, и прошло је као да нико ништа није рекао, а све велики хришћани, све велики католици и хрватски суверенисти, које угрожавају педери, Срби и не знам ко други. А ко их угрожава? Они сами, неостварени, неиживљени педери. У моралном и сваком другом смислу те речи. Неостварени Хрвати који нису у стању да схвате да им нису Срби који су остали да живе у Хрватској и који представљају Србе проблем, проблем су они сами. Не знам ко су, шта су, куда ће и како са собом. Па тако као што су јуче пљували по Београду, данас пљују по Бриселу. А себе никако да погледају тамо где треба, у очима других или у огледалу“, навео је Пуповац.

Додао је и да свака хуља данас може да се позива на вољу народа.

“Зато нам јесте тако како нам јесте и биће тако све док народ не прозре те хуље“, реако је Пуповац.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!