Прочитај ми чланак

ПОШЛИ У ПОТЕРУ за украденим јагњетом па се сударили са лоповима! Детаљи удеса…

0

Седам особа повређено је у саобраћајној несрећи која се ноћас око 2 сата после поноћи догодила на Пожаревачком путу у Смедереву.

Како се сазнаје у судару су учествовала два аутомобила, у једном су се налазиле три особе које су пре несреће украле јагње и покушале да побегну са животињом. У другом возилу били су четири особе које су јуриле лопове.

Колико је удес био јак говори и чињеница да су припадници Ватрогасно – спасилачке јединице из Смедерева учествовали у ослобађању појединих путника из возила. Животиња је затечена жива на лицу места.

Како се сазнаје, лопови са „пунтом“ украли су јагње и кренули да беже, „екипа за потеру“ је кренула „голфом“ за њима и дошло је до бочног контакта приликом претицања и оба аутомобила су завршила у каналу.

У првом тренутку без свести, три особе из „пунта“ су превезене у болницу, а четири свесне особе из „голфа“ су такође хоспитализоване. Утврђено је да сви имају лакше телесне повреде.

Возач „голфа“ је 2004. годиште и има пробну возачку, а њему и другом возачу су узети крв и урин због теста на дроге и алкохол.

Јагње је живо и здраво враћено власнику.