Прочитај ми чланак

Покретачи литија уручили Вучићу ултиматум о геј паради и протеривању ЕУ дипломата

0

Погледајте и послушајте које су ултиматуме организатори литија изнели Александру Вучићу и осталим државним органима у Србији.

Захтеви се не односе само на отказивање геј параде, већ и за забрану промоције ЛГБТ вредности малолетним лицима:

Председнику Републике Србије
Г. Александру Вучићу
Председнику Народне Скупштине Р. Србије
Др Владимиру Орлићу
Вршиоцу Дужности Председника Владе Р. Србије
Ани Брнабић
Републичком Јавном Тужиоцу
Загорки Доловац

Народ Србије који заступа и штити националне интересе традиционалне и природне породице

ЗАХТЕВА :
1. Од Владе Р. Србије да преко Министарства спољних послова, одмах а најкасније у року од 24 часа , по члану 9 Бечке конвенције о дипломатским односима, прогласи персона нон грата све дипломатске представнике, ЕУ парламентарце и стране држављане који су најавили учешће у лезбејско, геј, транс, би + централној европској манифестацији ЕУ ПРАЈД 2022 у Београду, грубо дезавуишући институције Републике Србије, њеног председника и грађане.
2. Од Народне Скупштине:

2.1. Да што пре, а најкасније у року од 90 дана у Народној скупштини стави на гласање Закон о забрани приказивања и промоције родног идентитета, промене пола и хомосексуалности млађима од 18 година јавно а посебно у вртићима, школама и у средствима јавног информисања.

2.2. Да што пре, а најкасније у року од 90 дана изврше измене и допуне Закона о родној равноправности и Закона о спречавању дискриминације на начин који је у складу са нашим традиционалним вредностима.

2.3. Да што пре, а најкасније у року од 90 дана покрене поступак изгласавања неповерења свим члановима Владе који су учествовали у организовању и промоцији ЛГБТ+ политика млађима од 18 година супротно Уставу, законима Р. Србије и међународним конвенцијама

3. Од Републичког Јавног тужиоца

3.1. Да одмах покрене кривичну одговорност за организаторе и учеснике ЕУ прајда 2022, ЛГБТ+ организације, политичке странке, медије, а због кршења јавног морала, дестабилизације националне безбедности, распиривање мржње од стране ЛГБТ+, вређања националних и верских осећања грађана Србије, чија је Уставом загарантована обавеза да штите вредности традиционалне породице и безбедност деце.

3.2. Да одмах покрене кривичну одговорност министра просвете, науке и технолошког развоја републике Србије, као и директора вртића и школа који су без знања родитеља и њихове сагласности вршили промоцију родног идентитета, промене пола и хомосексуланости деци испод 18 година.

У Београду, 09.09. 2022. године

У име Народа Србије
Уједињени за традицију и породицу

Позив Светог Архијерејског Синода на Свенародни молебан за светињу брака и породице, слогу и мир у нашем народу:

Свети Архијерејски Синод Српске Православне Цркве позива свештенство, монаштво и верни народ да у недељу 11. септембра у 19.30 часова, пред храмом Светог Саве у Београду узме молитвено учешће у Свенародном молебну за светињу брака и породице, за слогу и мир у нашем народу, који ће у присуству више отачаствених архијереја, служити Његова Светост Патријарх српски г. Порфирије. Светејши Патријарх ће се по одслуженој молитви обратити верном народу.

Из Канцеларије Светог Архијерејског Синода

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!