Прочитај ми чланак

Покосио девојку на пешачком, па претио полазницима (ВИДЕО)

0

Једна девојка повређена је у саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у Главној улици у Земуну, када је на њу налетео аутомобил марке BМW.

Према незваничним подацима, како пише К1инфо.рс, до несреће је дошло док је девојка прелазила улицу, после чега је на њу налетео возач аутомобила марке бмw са страним таблицама и покосио је. Она је одлетела неколико метара и остала да непомично да лежи на улици.

На снимку објављеном на друштвеним мрежама, види се неколико људи који одмах након инцидента пришло девојци како би јој указали помоћ, и неколицина њих који су желели да се обрачунају са бахатим возачем.

– Где гледаш бре, је л видиш да је пешачки? – викао је један од пролазника на момка из аутомобила.

– Хоћеш да ти главу откинем? – одговорио му је разбеснели возач уз псовке, не обраћајући пажњу на девојку која непомично лежи на коловозу.

– Момак ударио девојку на пешачком прелазу код Поште у Земуну. Онда је дошло до инцидента. Девојку није ни погледао. Одлетела је 5-6 метара од удара. Девојка јос беспомично лежи – пише у објави на друштвеним мрежама.

На лице места убрзо је стигла и екипа Хитне помоћи како би девојци пружила прву помоћ.

Коментари испод објаве пуни су беса и резигнације према бахатом возачу коме је било важније да се свађа и прети пролазницима и сведоцима удеса, него да помогне девојци коју је ударио својом „бесном машином“.

Нећемо вам их препричавати, прочитајте сами…