Прочитај ми чланак

Писмо амбасади САД: Ви нисте свет, ви сте полусвет! Један од вас убио је Милицу

0

Ових дана с вама наклоњених ТВ екрана пролива се холивудски јевтин пропагандни серијал, којим с бесомучним интензитетом и учесталошћу злоупотребљавате познату неправду учињену родољубу и хероју српског отпора завојевачу, Милунки Савић. Чињеница да су се наши незахвални и неувиђавни преци о њу тешко огрешили не даје вам право да ту срамоту инструментализујете у циљу маргинализовања ваше одговорности за агресију и рат против наше земље. Исте коју је она бранила 1914-1918. и коју би и 1999. подједнако самопожртвовано бранила од вас и ваших сателита да је тада живела. Притом перфидно провлачите, не само дефетистички, већ и отворено издајнички наратив, неспојив са часном личношћу хероине покушавајући да запретате њен слободарски дух, дијаметрално супротстављен вашем експанзионистичком империјализму.

Огавна је и перфидна лаж да је Милунка без отпора допуштала непријатељу да убије њу, њене саборце и нејач у позадини и то због њиховог  пијанства,  а познато је какве је монструозне покоље чинио и  у  таквом стању.  Приписали сте јој да је чак и друге  спречавала у  самоодбрани.  У свим војскама света за то се иде пред преки суд и завршава пред зидом за стрељање.  Војник убија да неби био убијен.  Жалосна је то, али истинита логика ратовања.  Немојте се правити да то не знате,  ви који сте од 1945. водили преко 200 ратова широм земљине кугле и који  још увек покушавате да је колонизујете уз помоћ ваших 700 војних база, од којих  је једна и у нашој постојбини, Косову и Метохији.

Наравно,  Милунка се борила за живот.  Свој и њених ближњих, а како би те животе сачувала, борила се против непријатеља који их је одузимао.  И нико здраве памети вам неће поверовати да је могло бити другачије.  Зато се маните пресних обмана и лажи.

Као православни аутентични хришћани, саглашавамо се с  вашим напрасним „открићем“,  да су у свим ратовима, на свим странама људи, а не глинени голубови .  Али, ти људи гину од других људи који их убијају.  У одбранбеним ратовима како и сами неби били убијени.  И ви то добро знате, мада одбранбени рат одавно нисте водили.  Сазнање о људима и на другој страни ваљда нисте имали  док сте наше и људе широм света комадали, палили и тровали.

Ми и сами знамо да смо свет. Ако не од увек, од Св. Саве свакако. Крајње је цинично да нам баш ви „откривате Америку“. Ви с никад припитомљеног „дивљег запада“. На коме је један похотни курвар, да избегне претећи му импичмент, покренуо прљави рат против народа који је одбијао да буде робље у вашој глобалистичкој неоколонији. Тај светски зликовац  је један од вас.

 Неко други је притиском на дугме,  с безбедне висине на месту убио бебу  на ноши.  Можда се уживео у слично омиљеној му  игрици на рачунару.  Један од вас. Трећи је, попут Ајхмана, „само радећи свој посао“, у ваздух дигао композицију на Варваринском мосту,  разневши и спаливши путнике и особље, одузевши свету младу наду науке. Тек  један од вас. Четврти  је разчеречио колону избеглица у покушају бега од вашег бомбардовања.  Пети ни траг није оставио од целе смене ТВ посленика.  Још стотине сличних,  међу вама, удобно смештене у кокпитима,  с безбедних 10.000 метара, сејале су смрт и патње касетним бомбама, уранијумом и крстарећим ракетама, а  стотине хиљада им потпомагале и аплаудирале. Т о сте ви. Завојевач  се увек сам оголи,  ма колико био опијањен или  заогрнут  царевим новим оделом, смоквиним листом  „хуманитарне интервенције“.

Зато вас жалимо, јер , за разлику од нас, ви нисте свет.  Ви сте полусвет. Зато вам поручујемо, престаните да додатно изазивате непотребни одијум вређањем нашег историјског памћења и интелигенције.

За српску патриотску јавност  Велизар Павловић

Н.Б.Познато је да се често злочинац  враћа на место злочина. Зато вам ми, недотучени, поручујемо – марш из Србије!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!