Прочитај ми чланак

Паровић: Вучић се договорио с САД – Косово улази у НАТО, Додика уклањају из Српске

0

Александар Вучић је понудио Америци, а полудоговор је већ постигнут, да издајник Србије пре 24. фебруара 2023. године са такозваним Косовом потпише споразум по којем дајемо Приштини све осим столице у УН, а споразуму ће стајати да ће се о овоме одлучивати за 10 година.

За контрауслугу Америци, Вучић им нуди електроенергетски систем Србије, али и електроенергетски систем Републике Српске, с тим да би Приштина стекла право да уђе у НАТО, у Савет Европе, Унеско и све остале институције.

Ово за „Србин инфо“ ексклузивно открива Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета, који је до ових сазнања дошао из поузданих дипломатских извора.

– План је да ЕПС прво купи електропривреду Републике Српске, а затим да се све прода америчким инвестиционим фондовима. План је да се на одложено призна Косово и да се на наредну генерацију пребаци кривицу признања, а да он пљачка још неколико година, а затим побегне из земље са парама – објашњава Паровић.

Све би требало да почне на годишњицу „руске агресије“ на Украјину 24. фебруара, а да се заврши на годишњицу Рамбујеа. У том пакету би и БиХ требало да уђе у НАТО, а остаје да се види да ли ће Милорад Додик прихватити издајнички план Вучића или ће се против њега побунити, напомиње наш саговорник.

Више о овим веома битним темама за Србију у видео прилогу.