Прочитај ми чланак

Панићеви ортаци прете смрћу новинарки због „ламборгинија“

0

На видео снимак, на званичном ТикТок налогу редакције Данас, стигло је више претњи редакцији и ауторки и новинарки Нини Чолић, а у ком је говорила о заплени аутомобила марке ламборгини, у власништву Уроша Панића, сина контроверзног Петра Панића Пане и кумића Александра Вучића.

Претње су пријављене Тужилаштву за високотехнолошки криминал. Спорни снимак траје 1,36 минута, а до објаве текста исти је погледало више од 400 хиљада људи, а међу преко 300 коментара нашло се и више увредљивих, али и оних који се могу окарактерисати као претње.

@danas.rs Sigurno ste videli video na kom Uroš Panić vozi svoj lamborgini i bahato proziva policiju, ali znate li priču iza ove priče? ⏩ #foryoupage #foryou #fyp #danas #vesti #news #lamborghini #lamborghinihuracan ♬ News, news, seriousness, tension(1077866) – Lyrebirds music

– Мислим да ће Пани да пишу још један инцидент у досије после овог видеа – пише у коментарима.

Део коментара који садржи претеће поруке послат је са профила за које се не може са сигурношћу утврдити о коме се ради.

Теби је боље да чуваш ту главу што је носиш на раменима, него да набијаш прегледе на друштвеним мрежама – још један је коментара упућен ауторки.

Неколицина коментара односи се и на део снимка у ком се говори о томе да се у јавности за оца Уроша Панића, Петра Панића Пану, прочуло када је повезиван са инцидентом након једног ТВ дуела Војислава Шешеља, када је претучен адвокат Никола Баровић те да из тог периода датира чувена цинична Шешељева изјава да се Баровић „оклизнуо на кору од банане“.

Ово су неки од коментара:

– Хоћеш и ти да се оклизнеш на кору од банане.
– Ако наставиш много да причаш и ти ћеш се оклизнути на кору од банане“ и
– Опасне су коре од банане.
– Играш се животом
– Нећеш ти дуго
– Да си мање причала
– Метак
– Нећеш ти дуго причат
-Бриши док вас не поједе мрак
– Очекуј снајпер

Панић је широј јавности постао познат по кршењу закона, бахатој вожњи и бежању од полиције по централним београдским улицама, а снимке у којима се види како вређа полицију и прекорачује дозвољену брзину, редовно качи на друштвене мреже.