ОВО ЈЕ СТРАШНО! Погледајте каква је клиника где смештају оболеле од короне (ВИДЕО)

0

Четири особе у Србији заражене су коронавирусом, а реакција надлежних је изостала и овај пут. Питање је када ће се проширити на целу земљи, те не можемо а да се не запитамо "где ће оболели да се лече?".

Док Александар Вучић прича како су алкохол и прање руку превентива за коронавирус, иако се он преноси капљичним путем, број заражених и смртних случајева се у свету повећава из дана у дан.

Наравно, овај вирус није заобишао ни Србију.Први случај смртоносног вируса у нашој земљи забележен је 6. марта у Суботици, код мушкарца из Бачке Тополе. Јуче су потврђена још три случаја.

У престоници број оболелих расте, те се поставља питање у каквим болницама ће грађани да се лече? На Клиници за инфективне и тропске болести „Др Коста Тодоровић“ на којој је буђ појела зидове, плочице су попуцале и под се распада? Или у Клиничком центру Србије у којем су тоалети запуштени, пуни корозије и прљавштине? Ситуација није ништа боља ни у домовима здравља.

Док др Бранимир Несторовић коронавирусу додаје атрибут – смешан, грађани се улицама Београда крећу у паници и страху.

Такође, ни председник Вучић није пропустио тренутак да обиђе радове на Инфективној клиници и то баш пре изборе. Тад је најавио реконструкцију од пет милиона евра, а искористио је и прилику да алармира своје гласаче, истакавши да је велика вероватноћа да СНС изгуби на изборима.

Зашто држава не реагује адекватно на епидемију? Зашто се не предузимају потребне превентивне мере? Зашто се од смртоносног вируса бране лапрдањем? Када ће надлежни да се уозбиље? Ово су само нека од питања на које грађани одговор неће добити.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!