Прочитај ми чланак

Отац Пеђе Стојаковића имао удес у Борчи: Кола улетела у кафану, има мртвих!

0

Mушкарац М. М. (60) је погинуо у тешкој несрећи која се догодила вечерас на Зрењанинском путу код насеља Себеш у близини Борче, сазнаје Курир.

У удесу су учествовала два возила, након судара је „Пежо“ улетело у локалну кафану и демолирало је од силине ударца, а из њега је извучено тело М. М, који је био на месту сувозача.

Према речима комшије из краја у кафић долазе редовно локалци, а у тренутку удеса је било гостију и само пуком срећом нико унутра није страдао. 

Један од учесника саобраћајне несреће је отац кошаркаша Пеђе Стојаковића.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

– Три особе су повређене и превезене у Ургентни. На лицу места су ватрогасци са Звездаре и из Борче. Дете које је било у возилу накнадно се жалило на бол у руци и Хитна помоћ га је збринула и одвезла на даљу дијагностику – каже извор Курира.

– Чула сам да је један аутомобил хтео да скрене. Од силине ударца улетео је у кафану. Делови сивог аутомобила су свуда по путу. Ротације одзвањају. Два ватрогасна возила су ту. Плашимо се да има мртвих јер у тој кафаници увек седе локалци. Предњи део кафане је исто уништен од возила. Одмах поред је канал, ту је вода дубока, пуком срећом возило није пролетело кроз кафану и завршило у води – рекла је једна од жена која је била очевидац несреће за Блиц.