Прочитај ми чланак

Опет је лагао! Највећи проблем овог друштва је – ОН! Одговараће кад-тад

0

Опет је лагао. Договор није непостигнут него је савршено постигнут у његову корист. КМ, ПР, ПЗ, ПЕ итд. таблице су укинуте. Нити ће их, ко за нова возила добити, и нити ће их у продужењу регистрације обновити. Када се сада неко, коме регистрација истиче ових дана, појави пред регистрационим центрима у Србији, на пример и Рашки… и тражи продужење регистрације, запослени службеници ће га бледо погледати и откачити.

А договор је следећи: Он ће тужити као тугомир, снебивати се, правдати се умором, секирати се јавно, спустати поглед у сто, плашити се за мир и стабилност, претити западу, позивати се на тужну судбину убогог народа, величати своје доприносе а онда прихватити, а да никог није питао, да КМ таблице и сличне неће више бити издаване од стране МУП-а Републике Србије за градове на КиМ. И то он одлучи не трепнувши. Он сада тражи КС таблице? А где је био када су те таблице према споразуму који је он потписао, биле доступне?

Foto: print screen Pink

Пазите – четири године. Од 2016, до 2020. Зашто тада није позвао народ да региструје возила на те “статусно неутралне таблице”? Могао је јер је управљао судбинама свих њих као и сада када је позвао све живе и неживе да изађу из институција а они то послушали. Да им је тада рекао – региструјте се на КС, нико не би смео да то не уради. Не, он сада тражи изговор за све што није знао да ради, или га није ни интересовало. Кључни проблем овог друштва је он. Кључни проблем овог друштва је он. Ово нисам написао два пута случајно.

И сада после толико година он се позива на управљачки тим и његов статут. Јер Боже, он их је организовао и они су план направили и неће тамо неке немачке НВО да праве статут ЗСО јер тај статут се не прави за Немце, него за Србе на КиМ. Истина је у ствари да Управљачки тим који је он формирао, никада није направио статут ЗСО, никада га није понудио Приштини и никада га није дао на јавну расправу пре усвајања. Зато што тај статут не постоји. Нико га није направио а није имао ни ко. Тамо у том тиму су били његови послушници који су га слушали слепо а нису знали шта им је рекао.

Тамо у том тиму су били људи који се данас сами себе стиде. Тамо у том тиму су били људи који се сада кају и који су свесни да је касно. Те људе ми је жао али им опростити немамо право. Одговараће за лаж и превару и он и они. Кад тад, кад тад…

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!