Прочитај ми чланак

Нова влада: Гомила шљама и незнања! Време је за српски Велики ресет

0

Најзад су их окупили. Гаулајтери и издајник су се исталили, а Србија је остала тропа. Сви су они његови, што ће рећи - нису наши. Ротације, манипулације, зајебанције, мусавци, балавци и дупеглавци. У мом селу постоји изрека – „срање кроз густо грање“.

Пре неку годину у старту орочени и недовршени, већ тада бивши, постављени су на вербално орочене будуће бивше. Лудило? Наравно, тако је то кад говори Заратустра. Ко те пита за Устав и законе. Нико за то није марио ни прошли пут. Трајаће докле трају, а то значи да ће морати још брже, јаче и боље да се накраду и коначно расточе земљу. Ко ће у томе да их спречи кад чак и Курти прети?

Изненађења нема, очекивали смо оне од злог оца и још горе мајке. А потрајало је, јер наћи такве, горе од најгорих, није лако. Требало је прекопати све депоније Жутих Кмера и црвено-црне коалиције, те ЦИА и БНД архиве. 

Свет је ушао у трећи рат, Србија се налази у непријатељском окружењу, а руковођење је у магновењу. Највиша стопа смртности, највећи одлив становништва, највиши степен сиромаштва, највећи унутрашњи и спољни дуг, уништен енергетски сектор, разорено село, школе без знања, болнице без здравља, правосуђе које се подсмева праву, полиција против народа, војска која нема војску, наногице као наруквице, мафија и братија, запрашивање и тровање. Набрајајте сами. Где год се окренете, само вртоглавица и неверица.

Десет година крађе и прекрађе, лаже и паралаже, лопова и попова. Црква љуби руке Ватикану, а цела држава оклизнула се на банану. Селфи посланице цуцлају кобасице, дипломе купују силиконе и свуда су се запатили дебили, а стимулатори простате одоше у дипломате. 

Потребна је општа мобилизација све памети коју Србија има, а има је у изобиљу. Сви који нису његови и њихови морају се одмах прегруписати и створити непробојну интелектуалну брану пирокластичном таласу шљама и незнања. Велики ресет Србије на народна подешавања мора мобилисати све здраве снаге и потенцијале који ће бити спремни на битку за ослобођење Србије од вишедеценијског зла Жутих Кмера и црвено-црне коалиције. Формирање Владе у сенци постаје императив опстанка Србије, а њена мисија је да пробуди бирачко тело и здрав дух, те врати веру у опстанак породице, заједнице и државе, уз обавезну дубинску и капиларну лустрацију, те поврат свега опљачканог.

Србија се налази на прекретници. Они који су нам донели хиперинфлацију, Језду и Дафину, „Велику Србију“, санкције, бомбардовање и визе, поново воду наводе на исти млин. Убеђују нас да су нам пријатељи они који су нас убијали, рушили и тровали, а да је слобода бити роб, те да немамо избора. 

А избора има. Плаше нас се. Народе, освести се, нас је ипак више!