Прочитај ми чланак

НА КОСОВУ неће остати ниједан Албанац! Ово је пророчанство оца Тадеја

0

Наводно, отац Тадеј је саветовао да се некретнине и земљиште купују пре свега у централној Србији

Његов лик подсећао је на патријарха Павла, овај свет је напустио 2003. године, али је за собом оставио предвиђања о судбини Србије, од којих су се нека већ остварила.

Otac Tadej, Foto: Pritnscreen

 

Још 2000. године, чак осам година раније, старац Тадеј је за КиМ говорио да ће Албанци прогласити независност, а да ће их у томе подржати Америка и Европа. Међутим, према његовим речима, силе Запада ће ускоро доживети велики крах због економских криза и ратних сукоба.

„И Америка и Запад ће Србе поновно гонити. Ипак, после великих српских страдања, изненада, Америка и Запад ће доживети страховити пораз, па ће се сва њихова војска повући са Косова. Тада ће Срби за веома кратко време ослободити своју духовну колевку. Албанаца тамо неће бити. Ниједнога“, гласила је визија овог пророка, који је додао да ће најсигурније бити у централној Србији.

Осим тога, предвиђао је пад Милошевића, упозоравајући да ће они који ће га сменити бити још гори од њега.

Према писању непознатог аутора, отац Тадеј је наводно саветовао да се некретнине и земљиште купују пре свега у централној Србији. Наглашавао је да се избегавају простори Војводине и Београда, а ако се то чини у Београду, онда што даље од центра и река и да је боље свој дом изградити негде на периферији. Ову визију објаснио је старац Гаврило, говорећи да ће пола Београда бити поплављено, док ће се друга половина града урушити сама од себе јер је поткопан тунелима.