Мушкарац који је у изолацији због короне, покушао да силује комшиницу

0

Полиција привела С. В. (49) из Нишке Бање због сумње да је покушао да силује старију жену из суседства, али је она успела да позове помоћ. Нападач је можда заражен, па је и жена у изолацији

Четрдесетдеветогодишњи С. В. из Нишке Бање ухапшен је у понедељак због сумње да је покушао да силује старију жену из комшилука која живи сама. Она је, на срећу, успела да алармира полицију, али је њена агонија настављена, јер се сумња да је он заражен вирусом корона.

FOTO: N.S.

Како незванично сазнајемо, и силоватељ и његова жртва се налазе у изолацији док се непобитно не утврди да ли су позитивни на ковид – 19.

У полицији кажу да је ова несрећна жена и пре недељу дана пријавила свог комшију због прогањања због чега му је изречена мера упозорења.

То му, међутим, није сметало да своју намеру понови па је око поднева упао у кућу жене и одмах скочио на њу.

– Он јој је зазвонио на врата, а с обзиром на то да је и раније имала непријатности са њим, жена је одбила да га пусти у кућу. Међутим, нападач је одгурнуо врата и упао у кућу, а затим је скочио на њу у намери да је напаствује. Док се гурала са њим, жртва је успела да пошаље поруку својој другарици да је нападнута, а она је одмах позвала полицију – објашњавају наши саговорници упознати са овим случајем.

Полиција је о свему обавестила Више јавно тужилаштво које треба да се изјасни о квалификацији кривичног дела које ће се 49-годишњаку ставити на терет.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!