Прочитај ми чланак

Молимо браћу Русе да не поистовећују Србе са влашћу, народ србски је уз вас

0

Драга браћо и сестре, народе србски, Наступа време, у коме се људи хтели или не, морају определити за једну од постојеће две опције (неутралних неће бити).

Прва опција подразумева истинску веру у Бога и за Бога. А права вера у Бога је православна вера, што је потврђено на свим Васељенским саборима, као и то да се само у тој вери душе спашавају. Екуменизам, који заговарају државни и црквени врх, Св. Јустин Ћелијски је назвао свејерес, јер окупља у себи 233 јереси (то је било у његово време-сада вероватно и  више). Друга опција је стављање у службу сатане и антихриста. Сви они који не држе веру коју је Бог оставио преко апостола, а то је изборна православна вера без икаквих измена и допуна, хтели то или не сврставају се на страну сатане и антихриста. Такав систем, има неизбежан циљ, да следбенике води у вечну погибао. Западни свет је листом за ову опцију, мада се нигде не каже тако. Сви као служе Богу, али је суштина служба сатани.

Ово мора да се истакне да би се видело куда државни и црквени врх воде народ србски. Залагање свом снагом да се Србија и Срби уведу у ЕУ у суштини неизбежно значи напуштање православне, спасоносне вере и прелазак у одпадништво од Бога и вечну погибао. Доказујући непоколебљивост на путу ка ЕУ порушили су иконостосе из највећих србских светиња, пред којим су крунисани србски цареви и који имају непроцењиву и историјску и уметничку вредност. На такво злодело нису се усудили вековни завојевачи; Турци, Немци, а учинила је србска државна и црквена власт. Према народу сталну демонстрира патриотизам, кличе: Живела Србија! За нашу децу. А суштина је мрачна-вечна погибоа, вечне муке, вечни огањ.

Један од највећих србских умова Св. владика Николај Велимировић је означио Европу као место србске пропасти чега се треба по сваку цену клонити.

Оно што је најстрашније црквени врх је  у богословским школама, незаобилазне делове православног учења избацио, а увео јеретичка и јеретичке професоре, тако да произведени свештеници иступају на службу не као православни, већ као екуменисти, односно одпадници од вере православне, а тиме и од Бога. Овим се чини велико лукавство јер име Србска православна црква и србска православна вера остају,  али се мења суштина. Исповедање и служба нису више православни већ прилагођени католичком учењу, које је најдубље отпадништво од Бога. На овакав начин неуки народ не би ни видео кад је из праве вере преведен у јерес. Ова замисао траје већ деценијама, а штета је немерљива, јер се плаћа погибијом душа. Задатак уништења православља поставили су 1976. године папа, амерчки председник и немачки канцелар. Задатак је трајан без обзира на промене на врху. Ова србска власт и државна и црквена директно је укључена на уништење православне вере код Срба. Власти сада воде народ као овце на клање. Народ мирно иде и ако се не пробуди и одупре заиста га чека страшније од клања. Кад смо код овога  Павелићеве усташе су , према Др. Србољубу Живановићу (председнику 4. Међународне конференције о Јасеновцу), заклале и умориле милион и 706 хиљада Срба, али душе ових су спашене и настањене у рајским насељима и вечном блаженству. Душе садашних и будућих Срба које води актуелна власт су на путу одпадништва од вере, од Бога, приклањају се сатани, вечној погибији и вечним мукама. Када се ово упореди са Павелићевим злочином (и по броју и по времену)  неупоредиво је већи овај злочин, ако би успели да до краја спроведу своје намере, јер се ради се о вечности.

Дужни смо рећи где је у садашњим условима истина. Свештеници који служе по старом и катакомбне цркве Епархије рашско-призренске у егзилу исповедају истиниту веру и ту се душе спашавају. На глобалном плану  једино светло, једина вера истинита на кугли земаљској је код браће Руса. Дакле, браћа по крви, по вери и по духу су Србима једини спас и излаз из кошмара, лажи и агоније пропасти.

Врх актуелне власти је у критичном моменту за нашу браћу, а без икакве нужде, починио издају србске браће-Руса, ослонца и заштитника нашег у најтежим тренуцима. Поменимо догађај од пре само пар година када је на иницијативу председникових пријатеља Енглеза требало да будемо проглашени у УН као геноцидан народ- чиме би изгубили право на сопствену државност. Тако би се ставили под протекторат оних који вековима има пред собом задатак: уништити све што је србско и православно. Државно руководство Русије је осујетило ову намеру Енглеза.

Овако неодговорно, незрело понашање србског врха има за циљ да Србе одвоји од браће Руса и уведе и преда Србе у наручије содомиста и отпадника, због каквих је Господ спалио два града Содом и Гомор, као пример да ће тако бити са свима содомистима и отпадницима. Србска историја не познаје такво издајство, ни то да је државни врх упрегао све своје снаге; снаге својих најближих сарадника (бираних за такав задатак) и целокупан систем:  школство,  образовање, јавно инфомисање, да свој народ преведе из вере у којој се душе спашавају и уведе у најмрскије отпадништво од Бога, а тиме и преда на вечне муке. Као да је једва чекао прилику да одвоји Србе од благочестиве браће и народа, а уведе у народе огрезле у неморал и најгнусније поганштине. Овај врх је званично у УН осудио браћу Русе и прикључио се западним земљама које нису имали ни реч осуде за своје истомишљенике Хрвате, а који су геноцидом и протери-вањем смањили број Срба из Хрватске са 50% на мање од 4%, а из БиХ од већинског становништва свели на мањинско. Ови и овакви западни „праведници“ планирали су и припремали да истим и сличним методама очисте Украјину од руског и про руског становништва и отму најбогатију земљу на којој је Русија формирана. Али овај пут то није могло,  јер је државно руководство Русије са председником Путином стало у заштиту свога народа, своје браће и својих интереса. Предузели су потребне и изнуђене мере и за само десетак дана предухитриле украјинске нацисте да почине погром над руским становништвом. Овакав став и однос руско државно руководство је имало и према нама Србима. Да тога није било нама би се до сада име затрло од западних „пријатеља“ садашњег србског врха.

Ми дакле сматрамо  руску специјалну војну операцију изнуђеном, нужном и оправданом, државнички одговорну, која значи супростављање сили зла и заштити становништва које је већ деценијама под тортуром и насилном асимилацијом. Овде морамо дати хвалу Богу да је Русија ојачала толико, да је могла да се супростави свеукупној мрачној и зверској сили запада и стане у заштиту својих сународника и осујети мрачне планове зле силе, која деценијама припрема уништење, не само Руса у Украјини, већ и у целој Русији.

Ми не признајемо осуду који је изрекао србски државни врх на браћу Русе. Одбацујемо ову осуду као крајње лицемерну, превртљивог и неодговорног државног врха. Са дубоким болом у грудима молимо браћу Русе да не поистовећују Србе са актуелним руководством. Браћо Руси, народ србски је уз вас!

Председнику Путину неизмерна захвалност што је као громобран штитио Србе и Србију и непрестано бди над њеном безбедношћу. Молимо га да ова срамна и болна издаја не колеба његов братски и старатељски осећај према Србима.  Нека би му дао Бог благодати да успешно руководи операцијом, која ће у крајњем заштити све православне и руске сараднике. Уистину Срби немају другу узданицу, наду и снагу. Да га Бог поживи на многаја љета!

У име свих вас молимо све србске Светитеље, Св. Серафима Саровског, Св. Блажену девицу Пелагију Рјазанску да заједно са нама моле Господа Исуса Христа да помогне Србима да се ослободе погубне напасти и приђу истинитом путу спасења уз своју браћу Русе, који се Бога боје и истинитога Бога поштују.