Прочитај ми чланак

МИЉЕНИЦА НАРКО КАРТЕЛА Старлета Сораја Вучелић ухапшена на Жабљаку

0

Име контроверзне старлете, осим у ријалити програмима, нашло се у евиденцији црногорске и српске полиције током истрага нарко картела, па јој је тако у лето 2018. године забрањен улазак у Србију у складу са Законом о странцима на основу ког се улазак у земљу може забранити страним држављанима у циљу заштите јавног поретка или безбедности Србије и њених грађана.

Баранка Сара (Сораја) Вучелић-Масони (34) ухапшена је на Жабљаку због сумње да је починила кривично дело непоступање по здравственим прописима за сузбијане опасне заразне болести.

Како пишу подгоричке „Вијести“, са црногорском старлетом ухапшена је и Подгоричанка М.М. (33).

– Поступајући по оперативним информацијама полиција је извршила контролу једне викендице у насељу Борје у којој су затечене две женске особе, С.М. и М.М., а које нису поседовале потврде о изузетку од забране међуградског саобраћаја. Осим кршења мере забране међуградског саобраћаја, оне су прекршиле и забрану окупљања у објектима становања лицима која нису чланови заједничког породичног домаћинства. С.М. и М.М. су лишене слободе и уз кривичну пријаву спроведене државном тужиоцу у Основном државном тужилшатву у Пљевљима – речено је из Управе полиције.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!