МИГРАНТИ разлупали пекару у Бгд, крваво лице радника, Вучић о овоме ћути ФОТО

0

Фотографије која приказује пребијеног младића који има подливе на оку, док крв му цури низ лице, згрозиле су друштвене мреже али су поново игнорисане од стране режимских медија.

Foto: Facebook

foto: Fecebook

Редакцију Дневна Газета контактирала је једна Београђанка која је због кампање застрашивање активиста против илегалне миграције, желела да буде анонимна и доставила фотографије напада који се одиграо на Зеленом Венцу у центру Београда, износећи низ детаља.

У крвавом пиру, имигранти су синоћ разлупали пекару у пролазу код Зеленог Венца, а затим и брутално истукли младића за кога су се првобитно појавиле информације да је радник у пекари, а затим да је у питању купац коме су мигранти покушали да отму храну.

foto: Facebook

Пре само 2 дана група миграната истукла је лопатом Београђанина у Кнез Михаиловој улици, а председник Србије Алескандар Вучић и даље се не оглашава поводом насиља.

Ево како су грађани Србије коментарисали на друштвеним мрежама овај напад, а ови коментари су били највише подржани „лајковима“.

– Кад објавим да мигранти праве проблеме по граду и да ће тек да похистеришу , прогласе ме фашистом.

– Помози сироту, на своју срамоту.

– Како ми њима ово не радимо увек смо ми жртве, док нам причају да мигранти врше проприционално исто напада као и наши људи? Хајде да видимо колико брзо ће ове слике бити забрањене на друштвеним мрежама…

Истовремено на друштвеним мрежама примећена је и кампања застрашивања жртава мигрантског насиља, па су појединци брисали фотографије повреда и детаље о насиљу које су претрпели.

Према недавно објављеним подацима министарства унутрашњих послова економски мигранти и азиланти су у Србији само у 2018. години починили 113 кривичних дела у Шапцу, а 101 у осталим градовима Србије.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!