МЕЂУ НАПАДАЧИМА на Србе код Книна и младић који је тукао сезонце на Брачу

0

Загреб -- Након што је полиција објавила да је ухапшено осам особа које се доводе у везу с нападом на Србе у Уздољу, почињу се откривати детаљи око тога ко су они.

Свих осам приведених је с подручја Сплита, а ради се о хулиганима у доби од 28 и 25 година, као и о шесторици у доби до 22 године, пише хрватски портал Индеx.хр.

Ilustracija: Depositphotos/vepar5

Међу њима је и 22-годишњак који је у јуну ове године учествовао у нападу на групу сезонаца на Брачу, међу којима је био и један Србин, објавила је Слободна Далмација.

Подсетимо, полиција је тада ухапсила 22-годишњака и 19-годишњака због напада на сезонце и ватрогасца који их је бранио. Због кривичног дела наношења тешких телесних повреда 26-годишњем ватрогасцу у Супетру на Брачу, 22-годишњем младићу, који је учествовао у нападу на сезонске раднике изречена је мера опреза према којој се ватрогасцу не сме приближавати на 150 метара нити контактирати с њим.

С образложењем да 22-годишњак до сада није био кажњаван, нити се води у криминалистичкој евиденцији, за њега уопште није ни затражен затвор, већ му је одређена мера опреза.

Група хулигана напала је госте једног угоститељског објекта код Книна док су гледали фудбалску утакмицу Црвена Звезда – Јанг бојс. Након што је дошло до туће и лупања инвентара, иста група напад је поновила и у другом кафићу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!