Прочитај ми чланак

Медијска СС дивизија Блиц напао Дамњана и русофиле, стигао одговор: Спремни смо!

0

У колонији на чијем је челу квислинг Александар Вучић, могуће је и да медијска СС дивизија под именом "Блиц" објави текст пун неистина, лажи и говора мржње према родољубима и русофилима Србије.

Медијски промотери западног нацизма у Србији увелико покушавају да угуше Русију у Србима. У томе ће им без сумње убудуће помагати и издајнички режим Александра Вучића. Шта год писали, резултат ће бити јалов, а њихови влажни снови о логорима, о некаквом новом Голом отоку ће им се обити о главу. Колико болно, зависи само од њих.

Тако је срамотни „Бљуц“, из пера срамотне Жељке Јевтић, њихове специјализоване новинарке за аутошовинизам, овог викенда објавио текст под насловом DOSIJE „EKSTREMISTI U SRBIJI, MADE BY PUTIN“ Ko su Srbi koji žele nasilje zbog Kosova, ko su Rusi koji ih HUŠKAJU i otkud im stižu PARE ZA AKCIJЕ.

Немачки СС „Блиц“ забринуо се што Руси после Украјине „планирају балкански продор, окупацију Србије, а све преко својих плаћеника у Београду“!!?? Цитирају „планове“ Александра Дугина.

Главна мета срамотног текста су Дамњан Кнежевић и Народне патроле, а подло су нападнути и Срђан Ного и Немања Шаровић. Наравно, нико од горе поменутих није позван да одговори на ову јефтину пропаганду. „Демократско-проевропски Бљуц“ њихову страну приче неће објавити, иако би по Закону то морао да уради.

Ипак, у име Народних патрола јавни одговор „Блицу“ је посло Дамњан Кнежевић:

„Нешто сте помешали, ми немамо везе са скупом од 2. фебруара испред Скупштине. Наш бунт поводом припреме издаје ћете осетити 15. фебруара 2023. од 18 часова испред Председништва.

А што се тиче насиља и нереда, будите уверени да смо спремни много више од тога како би сачували Космет.

Ми смо Срби и као такви ходамо овом земљом са вером да има светих ствари за које смо спремни и главу изгубити. Наши преци који нису продали веру за вечеру су опстали на овим просторима као Срби. Тако да су нереди нешто најмање што би требало да вас брине.

Па како радили тако нам и Бог помогао… С’ љубављу, Дамњан Кнежевић“.

У видео прилогу погледајте позив на велики протест испред Председништва Србије за Сретење, на којем ће доћи и Срби са Космета.