Маске саме спадају

0

Србима важније маске него гаће, јер се прве могу видети и голим оком док су гаће потпуно потиснуте у позадину

Светски експерти за изучавање доњег строја српске мушке популације утврдили су да Срби мењају гаће углавном једном недељно, само понекад два пута, а препоруку Светске здравствене организације да се то чини свакодневно скоро да нико не практикује. Важније су им, како сами носиоци предмета расправе кажу – маске, јер се то може видети и голим оком док су гаће потпуно потиснуте у позадину и скоро да немају приступа на ТВ програмима са националном фреквенцијом.

Извор: Друштвене мреже

Верује се да такав обичај, бар према тумачењима доказаних стручњака из те области, долази из предања да је муж замерио жени што баца паре за куповину брусхалтера када у њих нема шта да стави на што му је она одговорила да, према истим критеријума, он потпуно непотребно купује гаће.

Да ли је то разлог за неспремност српске популације за чешће промене, што се понекад односи и на сам систем доњег веша а и шире, остаје да се утврди чим се изабере нова влада која ће предложити комисију експерата за интимно рубље са задатком да испита праве разлоге за очевидну апстиненцију сваке жеље за чешћим променама.

Изузетак чине случајеви када се то ради и по неколико пута дневно због оправданих, најчешће политичких разлога, јер је познато да највећи број политичких активиста, без обзира ком блоку припадали, ништа друго и не ради осим што ревносно погани доњи веш и много других ствари које им се нађу при руци и мало ниже.

Испада да су браћа Срби и сестре Српкиње били најозбиљнији извршиоци препорука СЗО у време Доситеја Обрадовића (није из Чачка) који је својеручно утврдио да је у његово време 70% жена у Србији уринирало стојећки јер се тада нису носиле све одевне ситнице.

Очигледно је да они који намерно укупан српски проблем стављају у гаће, то чине не без задњих намера. Рачунају да ће Срби, забављајући се тешко видљивим стварима, заборавити на оно што се види и из авиона – признавање „државе“ Косово и владавину права која им је и иначе девета рупа на гаћама.

Срби се, поучени дугогодишњим искуством из добросуседских односа и понашања шире међународне заједнице, са разлогом држе једнонедељног ритуала промена, будући да знају, да сваком, коме мора да се деси она ствар, гаће саме спадају. Па што онда да их мењају како се коме ћефне.

Док је њима све у гаћама, Срби имају нешто и у глави.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!