Прочитај ми чланак

Мајка киднапованог младића описала стресну ноћ:Отет је близу куће. Звали су…

0

Мајка младића Н. Т. (18) из Сремске Каменице, ког су четворица младића отела јутрос око 3 сата ујутру и за откуп тражила 200.000 евра, каже да су и даље у шоку, али да им је најважније да је он сада добро и једва чекају да га виде.

Подсетимо, брзом и ефикасном акцијом новосадске полиције ухапшени су Новосађане М. Р. (20), С. Б. Ђ. (20), Г. Б. (20) и један седамнаестогодишњак због сумње да су намамили, а затим отели и гепековали младића Н. Т. (18) из Сремске Каменице. Отмичари су лишени слободе, а жртва је пронађена у гепеку аутомобила на новосадској депонији у насељу Клиса.

– Добили смо позив од отмичара у глуво доба ноћи и тада је од нас тражена велика сума новца, затим се веза прекинула. Нису детаљисали, а супруг и ја смо кратко размислили и позвали полицију која је на сву срећу ухапсила отмичаре, и захвални смо им јер су нам вратили дете живо и здраво – каже за Курир мајка отетог тинејџера.

Драма и хаос на Голији: Скијаши остали завејани и не могу да покрену аутомобиле
Како је навела, њен син је синоћ био на рођендану.

– Био је на рођендану и колико смо сазнали када је дошао близу куће неко га је звао и тада се све догодило. Нисмо још видели сина, али чули смо да је добро и једва чекамо да га видимо и да сазнамо све детаље, јер још не знамо шта се и како тачно догодило – каже потресним гласом узнемирена жена и додаје да се она и супруг налазе у полицији.