Прочитај ми чланак

Лекару приведеном на Јарињу одређен притвор, терети се за напад на службено лице

0

Никола Тодоровић, приведен на административном прелазу Јариње у присуству супруге и малолетне деце, данас ће бити изведен пред судију

Николи Тодоровићу, ухапшеном у петак на административном прелазу Јариње, одређен је притвор у трајању од 48 сати, потврдио је за Танјуг адвокат Милош Делевић.

Foto :privatna arhiva

„Тодоровић се терети за напад на службено лице, биће изведен пред судију и очекујем да му буде одређен притвор у трајању од 30 дана. Као његов бранилац, понудићу неке алтернативне мере, како не би дошло до једномесечног притвора“, рекао је Делевић.

Огласила се и Косовска полиција која је потврдила да је Никола Тодоровић приведен на административном прелазу Јариње око 16:30 часова.

Како је саопштено, Тодоровић наводно није поседовао одговарајућа документа за улазак на КиМ.

„Након што му је ускраћен улаз…, осумњичени Н.Т. (рођен 1981, држављанин Србије) почео је да вређа полицајце који су били на службеној дужности на граничном прелазу. Од осумњиченог је затражено да потпише документ/резолуцију о одбијању уласка на ‘Косово’, коју је одбио да потпише и том приликом напао једног од официра коме је нанео телесне повреде“, саопштено из полиције.

Никола Тодоровић, који је приведен на административном прелазу Јариње, у присуству супруге и малолетне деце, лекар је у Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици.