Прочитај ми чланак

„Косово је Србија, а Забела је опција! Вучићу неће помоћи ни пацовски канали“

0

Ескобар је дошао у Србију да нам каже – заборавите да је Косово Србија. Врхунски непријатељски чин раван објави рата! Вучић га није избацио са састанка и из Србије. Окупација! Издаја!

Александар Вучић ће морати да нам положи рачун за политику коју је водио, јер је 2014. изјавио – “нико од нас не тражи да признамо Косово”. Тај наратив се вукао пар година на свим нивоима, па је и Ђурић прогласио фантастичних 5:0. А онда је балон пукао, па је Вучић 2019. изјавио – “нико нам ништа не нуди, сем да признамо Косово”, да би ових дана свечано потврдио – “сатерани смо у ћошак”, а поменути Ескобар цементирао – Косово није Србија.

Шта си радио десет година Александре Вучићу и како си нас довео у ћошак? Чиме су те уценили? Мораћеш на суд да објасниш народу где је независност и где је новац!

У својој историји Србија не памти овакву бруку, срамоту и понижење. Не постоје речи којима се може описати оволика бахатост, ниподаштавање и пљување по Србији, њеној историји и њеним жртвама. Александар Вучић са својим “Јајиначким кланом”, начинио је више штете него Турци, Аустроугари и Немци са све НАТО пактом заједно.

Сада видимо и колику штету су Србији направили “опозиционари” који су похрлили на тропроцентну удицу пресвучену похлепом и тиме постали саучесници Вучића, Есобара, Лајчака и Билчика. Ни слова да бекну на Ескобара. На канабету и правди Бога, уталише се са издајником да заједничким снагама допљачкају и распродају све што нису успели од 2000. Срамота!

Гаулајтери у спрези са домаћом мафијом хараче и растачу Србију. Лицемерни и подмукли Амери уводе санкције Тешићу, а испод жита интензивирају трговину. Вучић шаље Вулина у Москву, а украјинске авионе товари нашим наоружањем. У Владу нам инсталирају педере, лезбејке, наркомане, криминалце и протуве свих фела. Све су разорили, од буџета до електроенергетског система. Омча дужничког ропства намакнута нам је око врата. Сиромаштво преврће контејнере, а Вучић заказује прегледе.

Наставак следи – одрекните се наратива да су Санџак, Прешево и Војводина Србија. Одрекните се наратива да је православље Србија, да су деца ваша, да сте људска бића. Одрекните се хране, воде и живота.

Пропаст коју је Србији донела црвено-црна-јуловска коалиција у историји биће записана црним словима. Прво су нас увели у крваве ратове и распад, па у санкције, па у хиперинфлацију, па у нови рат, па у Кумановски, Бриселски и Вашингтонски споразум. Најавили су нам поновне санкције. Увели су нас у Венса и Овена, Дејтон, Кларка, Блера, Клинтона, Ахтисарија, Хојт Лиа, Меркелову, Палмера, Ескобара, Шмита, Пича и Лајчака, а заједнички именитељ је пљачка и само пљачка.

Чисто српски речено, увели су нас у пизду материну, али не и у Европу. Слуђена и дрогирана раја удара у себе и око себе. Али, кад се буде опасуљила, неће издајницима помоћи ни пацовски канали, а ни Забела неће бити сигурна кућа. Српски народ има традицију која с времена на време исплива. Како рече коалициони Курти, на чистом српском – “опен балкон”.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!