Прочитај ми чланак

Каква хуља: Вучић, носилац ордена СПЦ, оптужује владику да је латентни геј!

0

Каква хуља треба да будеш, па да владику СПЦ назовеш латентном хомосексуалцем само зато што је дигао глас против содомиста и потомкиње усташа?

Управо је то урадио уставокршитељ Александар Вучић, увредивши и владику Фотија, али нарочито владику Никанора.

vučić

„Шта то вас брига да ли ће неко да шета један дан. Кад видим тај агресивни тон код некога увек се питам шта се латентно крије иза тога“, рекао је Вучић.

– Носилац највишег ордена Српске православне цркве оптужује једног од најстаријих владика да је латентни геј.

Владика Никанор је провео рат деведесетих на првим линијама уз народ којег су Вучић и њему слични ојадили. Владика говори оштро, ал не и нетачно – поручује Мирослав Паровић, лидер Слободарског народног покрета.

Он подсећа да од када је Вучић дошао на власт почеле су да се одржавају по две геј параде годишње.

– Зашто га сада брине ова у септембру?! Зна да је народ наоштрен због опште пропасти и да чека неку неполитичку тему (јер су политичке огађене) па да масовно изађе на улице – објашњава Паровић.

У прљаву кампању против СПЦ Вучићу су се придружили Чеда Јовановић, режимски таблоиди, али и Н1, Нова, као и Странка слободе и правде Драгана Ђиласа.

Владике, свештенство и монаштво не би требало сада да устукну, већ напротив, да храбро поведу народ у одбрау православних вредности од глобалиста и њихових окупационих снага оличених у СНС режиму, али и такозваној опозицији.

Не припада СПЦ (само) патријарху Порфирију, већ целокупном свештенству и верујућем народу. Људи ће стати у заштиту и иза и испред нових народних владика као што је то био Свети Николај Велимировић.

Није реч само о геј паради, већ и о многим другима изазовима који прете да униште наш народ. СПЦ и њени верници ће у наредном периоду бити на великом Божјем испиту.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!