Прочитај ми чланак

ЈОВИЋ: Вучић и Курти су исти! Ко потпише, њега убише! Слобода за ухапшене!

0

,,КО ПОТПИШЕ - ЊЕГА УБИШЕ". ,,У Рачку није било злочина". Две изјаве, две тортуре, два репресивна апарата двојице аутократа. А. Вучић - А. Курти. ИМА ЛИ МЕЂУ ЊИМА РАЗЛИКЕ?

У Београду је одржан протест тужиоца, адвоката и појединих странака ЗБОГ ПРЕМЕШТАЈА ТУЖИТЕЉКЕ на друго радно место… али НЕ И ЗБОГ НЕОСНОВАНОГ И БРУТАЛНОГ ХАПШЕЊА ДЕЈАНА ЗЛАТАНОВИЋА И ДАМЊАНА КНЕЖЕВИЋА, УЗ НАНОШЕЊЕ ТЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА ПРИЛИКОМ ХАПШЕЊА И ПРЕБИЈАЊА НАКОН ХАПШЕЊА!!!

Хапшења због непостојећих претњи председнику и држави, а заправо због ВЕРБАЛНОГ ДЕЛИКТА, иза чега се крију шиканирања, претње и прогон свега родољубивог, свега Србији, уставу и Богу верног!

Тај прогон се у Србији одвија маниром Куртијевог правосуђа којем је такође вербални деликт уз срБску националност сасвим довољан за оптужнице попут ,,изјаве о Рачку као непостојећем злочину“. И Вучићу је вербални деликт уз родољубиву одредницу, сасвим довољан да би неког утамничио!

И док тај исти Александар Вучић СА ПРАВОМ тражи од Куртија да утамничене Србе ослободи непостојећег кривичног дела и пусти их да се бране са слободе…

ИСТОВРЕМЕНО, ОН У СВОМ КАЗАМАТУ ДРЖИ ДВА НЕВИНА РОДОЉУБА ТАКОЂЕ ЗБОГ НЕПОСТОЈЕЋЕГ КРИВИЧНОГ ДЕЛА!

ТАКОЂЕ ИМ НЕ ДОПУШТАЈУЋИ ДА СЕ БРАНЕ СА СЛОБОДЕ!

И којем један од утамничених чами ПРЕТУЧЕН, ПУН МОДРИЦА ПО ТЕЛУ (како тврди адвокат његов), У ПРИТВОРУ, а други ТАКОЂЕ ПОВРЕЂЕН, ШТРАЈКУЈЕ ГЛАЂУ!

Не могу а да се не запитам КО ЈЕ ОВДЕ СВИРЕПИЈИ? ВУЧИЋ ИЛИ КУРТИ? КО ЈЕ СРБОФОБНИЈИ? КО ЛИЦЕМЕРНИЈИ???

Као што се питам и да ли је дело ,,премештаја радног места тужитељки“ заиста већи и тежи проблем од НЕОПРАВДАНОГ И БРУТАЛНОГ ЛИШАВАЊА СЛОБОДЕ, НАНОШЕЊА ТЕЛЕСНИХ ПОВРЕДА ПРИЛИКОМ И НАКОН ХАПШЕЊА, И НЕДОПУШТАЊА ДА СЕ ОПТУЖЕНИ БРАНЕ СА СЛОБОДЕ ИАКО ЈЕ ЈЕДАН ОД ЊИХ, како већ рекох, У ВИШЕНЕДЕЉНОМ ШТРАЈКУ ГЛАЂУ???

Александре Вучићу, Курти је Дејану Пантићу омогућио одбрану са слободе!

Да ли је могуће да си већи ,,Албанац“ од самог Куртија и толико према Србима острашћен, да једном пребијеном, а другом од штрајка изнемоглом притворенику не даш да се бране са слободе?

ЧИЈИ СИ ТИ ПРЕДСЕДНИК? КОЈЕМ НАРОДУ? КОЈОЈ ДРЖАВИ?

СЛОБОДА ЗА ДВА РОДОЉУБА, БРАТА – ДАМЊАНА КНЕЖЕВИЋА И ДЕЈАНА ЗЛАТАНОВИЋА, КОЈИМА ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА БИТНИЈЕ ОД ЛИЧНЕ БЕЗБЕДНОСТИ И СЛОБОДЕ!